BAYRAM ÇELİK’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Bölgemizin sevilen iş ve siyaset insanı Bayram Çelik 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bayram Çelik yayımladığı mesajında;

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bilhassa kimsesizlerin kimsesi’ olarak nitelendirdiği Cumhuriyetimiz, hakkı, hukuku ve adaleti temel alan bir ruhla kurulmuştur. Bu ruhun temelinde, hür yaşama kararlılığımızın, zincirlenemeyecek olan irademizin ifadesi olan ulusal Kurtuluş Savaşımız vardır.”

“Hep birlikte Milletçe, Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 98. yıldönümünü, Ulusça coşkuyla kutluyoruz.

Yüce Önderimiz Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 98. yıldönümünü, Ulusça coşkuyla kutladığımız bu günde, saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum dedi.

29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetin koruyucusunun ise Atatürk’ün hiçbir ayrıma, ötekileştirmeye tabi tutulmaksızın yetiştirilmesini istediği fikri, vicdanı ve irfanı hür gençler olduğunu vurgulayan Bayram Çelik “Bu nedenledir ki milli egemenliğin ifadesi olan Cumhuriyetimizin günümüzde yaşadığı temel problemler, tüm gençlerimizin, diğer vatandaşlarımızla birlikte, ‘Demokratik laik ve sosyal hukuk devleti’ ilkesine duydukları derin bağlılığıyla aşılacaktır.”

Hukukun üstünlüğü yerine, üstünlerin hukukunu kurmaya çalışan, milletin egemenliğini bir dikta egemenliğine dönüştürmek isteyenler başaramayacaklar.

“Özgürlük ve bağımsızlık karakteri olmuş, Cumhuriyetimize aşık vatandaşlarımız kalıcı huzura demokrasi, adalet ve huzur talebiyle ulaşacaktır.’’

Bu duygu ve düşüncelerle 98. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve yol arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum, ‘’Tüm Yurttaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

‘’Yaşasın Cumhuriyet’’ ifadelerinde bulundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir