22 YILLIK DOSTLUK ve YAŞANMIŞLIK ARDINDAN…

Example HTML page

ramazan-yigit

 

22 YILLIK DOSTLUK ve YAŞANMIŞLIK ARDINDAN…

Adına hayat dediğimiz yaşam biçimi öyle şeylere gebedir ki ne zaman neler yaşayacaksın yolun nerede kimle kesişecek bilemezsin.
Koca 22 yıllık bir süreç içine onlarca yüzlerce şeyler sığdırdığımız acılar,hüzünler,sevinçler,paylaşımın ve kardeşliğin yoldaşlığa dönüştüğü eşsiz benzeri bulunmayan koç koca 22 yıl neresinden bakarsanız bakın binlerce sayfa tutacak belkide en azından 7 ciltlik bir biyografi ,şimdi bu yazım da sizlere neyi anlatabilirim ki neresinden başlarım onu dahi bilmiyorum,bu dostluk anlatılmayacak kadar büyük sadece yaşanır.

Bu güne kadar ki yaşanmışlığın için de ortak dostlarımız da oldu bazen de dost bildiğimiz yanılgılarımız da.
Çokça şeyler sığdırdık bu yaşanmışlığın içine koşarcasına bir şeyleri kaçırmamak için…
O kadar benzer yanımız vardı ki başta paylaşım, ilkeli duruş okumayı,yazmayı seçişimiz hatta Sevgili Selahattin Sorucu’yu bizlerden alan hastalığımız bile aynıydı. Bazen yaşamla dalga bile geçerdik ben hep sevgili dostum can kardeşim Selahattin Sorucu’dan önce gideceğimi düşünürdüm ama belki yaşımın büyüklüğünden mi yada onun hayatı cıvıl cıvıl müthiş bir iştahla yaşamasından mı bilmiyorum ama öyle düşünürdüm her defasın da nasıl olduğunu bilemediğim bir şekilde kıyısından döndüm adına kalleş dediğimiz ölümün.

Hayallerimiz vardı aynı olan ikimiz de müthiş birer kız yetiştirmeyi düşünürdük belkide bizim değiştiremediğimiz birçok şeyi onların değiştireceğine daha çok inanmıştık yorgunduk acelemiz vardı bir şeyleri değiştirmek istiyorduk. Şairin dediği gibi her an orada düşüp kalmakta vardı yüzünü bile görmediğimiz birileri için.
Bazen şakayla karışık da olsa sorardım ben gidince ardımdan ne yazacaksın diye takılırdım,döner bana ne gitmesi abi yapacak onca iş varken derdi bana ama o güzel yürek öyle yapmadı.
Son hastaneye gidişin de yanıma uğradı çalıştığım yere yemek yapmıştım tabağına kendi aldı yedi ve çok güzel olmuş abi sen bir lokanta açmalısın dedi her zaman söylediği gibi ve veda edercesine birde abi belki bu sefer geri dönmeyebilirim hakkını helal et dedi. Biraz kızdım hadi oradan hep sen demez misin daha yapacak çok şeyimiz var diye aslanlar gibi döneceksin diye moral vermeye çalıştım aslında bazı gerçekleri ikimiz de biliyorduk hayatla dalga geçer gibi yaşıyorduk belki de bizi ayakta tutacak tek şey bu idi.

İnsan bazen lanet eder ya bazı şeylere edilmeyecek gibi de değil hani.

Yaşadığımız bu sıkıntılı günler de büyük bir serzeniş de bulunmuştu can dostum oraya hiç birşey yazamadım Acilen Kaldığım evimi boşaltmak zorundaydım ve ertesi gün yanına gidecektim ve moral vermeye devam edecek ayakta kalmasını sağlayacaktım olmadı işte.
Perşembe günü 22.12.2016 gecesi saat 12.00 gibi yaşam mücadelesini bırakıp aramızdan ayrıldığı haberi geldi.
Her zaman ki acele ile koşup gittim Ölüm nedeniyle ilğili bilgi aldım Sonra gidip dolabı açtırdım baktım baktım konuştum biraz duasını edip helalleştim.

 

dsc00859

 

Sevgili Selahattin Sorucu CAN KARDEŞİM 22 YILLIK YAŞAMIMIZ BOYUNCA NE VAR İSE ACISIYLA TATLISIYLA HER ŞEY SANA HELAL OLSUN.
Birlikte büyük emekler vererek 2009 Yılın da Kurmuş olduğumuz Etkin Haber Gazetemiz nefes aldığım sürece yaşamaya devam edecek ta ki yeni nesillere devredene kadar gözün arkanda kalmasın…

Geride bıraktığın her şeyin takipçisi olacağından emanetlerine sahip çıkacağımdan emin ol şimdi gittiğin yere müthiş güzellikte güneş doğmuştur biliyorum sen senden önce gidenler bolca selam söyle.

Bu bir veda değil sadece görev Abi’ne düşen de bu…

Senin Güzel sevgi dolu Yüreğinden ve Masmavi Gözlerinden Öperim.

Abin can yoldaşın Ramazan Yiğit/24.12.2016

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir