Uykan ve Tüysüz Ailelerinin mutlu günü…

Uykan ve Tüysüz Ailelerinin mutlu günü Mehmet ve Berna Tüysüz bir ömür hayatlarını birleştirdi

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz’ün yeğeni Asiye ve Muhammet Tüysüz’ün oğlu Mehmet Tüysüz ve Ermina ve Hüseyin Uykan’n kızı Berna Uykan Gaziosmanpaşa GOPARK GRANT SALON2 da düzenlenen Nikah ve Düğün töreniyle bir ömür hayatlarını birleştirdiler.

Berna ve Mehmet Tüysüz çiftinin Nikah ve Düğün törenine Demokrat Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Faysal Korkmaz, CHP Eyüpsultan Belediye meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Çakır, İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Nazlı Uğur, İslambey Mahalle Muhtarı Orhan Adak, Nişanca Mahalle Muhtarı Mehmet Tüfekçi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda STK temsilcisi, Tüysüz ve Uykan ailesi sevenleri ve yakınları katıldılar.

Berna ve Mehmet Tüysüz çiftinin ‘Nikah Şahitliğini’ Demokrat Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Faysal Korkmaz, CHP Eyüpsultan Belediye meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Nazlı Uğur, yaptılar.

Mustafa Tüysüz’ün yeğeni Mehmet ve Gelin hanım Berna Tüysüz çiftinin Nikah ve Düğün merasimine programlarının yoğunluğu nedeniyle katılamadıkları için çiçek göndererek Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, MHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Serkan Cihan, AK Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çup, İBB İMAR AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk, kutlayan bu mutluluğa ortak oldular.

Nikah Merasiminin ardından takılar takıldı.

GELİN HANIM BERNA UYKAN’NIN NİKAH DEFTERİNİ İMZALAMASI…
Damat Bey MEHMET TÜYSÜZ’ÜN NİKAH DEFTERİNİ İMZALAMASI..

Müzik eşliğinde çekilen horon ve Halayların ardından düğün merasimi sona erdi.

Haber Etkin Gazetesi Ailesi olarak bizde Sevgili CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tüysüzün yeğeni Mehmet ve Gelin Hanım Berna Tüysüze çıkmış oldukları bu yolda bir ömür mutluluklar ve aile sadedi diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir