Türkiye İkincilik Kupası’nı Başkan’la Kutladılar…

Coca Cola Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası’nda ikinciliği alan Eyüpspor U- 17 takımı başarılarını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ile birlikte kutladı.

U- 17 takımı grubunda şampiyon olduktan sonra Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası finalinde Göztepe Spor U 17 takımıyla karşılaştı. Zorlu geçen karşılaşlamanın ardından Göztepe Spor birinciliği alırken, Eyüpspor U- 17 takımı da Türkiye ikincisi oldu.

Kulüp başkanı Şevket Sever ve teknik heyetleri birlikte Eyüp Belediyesi’ni ziyaret eden futbolcular, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan İsmail Kavuncu, gençlerin eğitimine önem verdiklerini belirterek “En önemli yatırım gençlerimize yaptığımız yatırımdır. Eğitim ve spor alanında gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların başarısı bizi her zaman sevindirir” dedi. Başkan İsmail Kavuncu genç futbolculara başarılar diledikten sonra Takım kaptanı ile ikincilik kupasını kaldırdı. Daha sonra Başkan tüm takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir