Selvi Kılıçdaroğlu acı tabloyu paylaştı: Tek derdim bu gerçekler

Example HTML page

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sevli Kılıçdaroğlu, 20 yıllık AKP iktidarının sonunda gelinen ekonomideki acı tabloyu paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir” dedi.

Yüksek enflasyon karşısında alım gücünün yitirilmesiyle çocukların beslenme çantaları da boş kaldı. 

Aileler, okulların hazırladığı günlük beslenme programlarını yerine getirmekte güçlük çekiyor. Çocuklar da yetersiz beslenmeye maruz kalıyor.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu bu konuya dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

20 yıllık AKP iktidarının sonunda gelinen ekonomideki acı tabloyu paylaşan Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de çocuklarımızın %67’si sebzeyi, %87’si et ürünlerini her gün tüketemiyor” dedi.

‘TEK DERDİM BU GERÇEKLER’

Beslenme çantalarının olduğu bir fotoğrafla sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Selvi Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: 

“Türkiye’de çocuklarımızın %67’si sebzeyi, %87’si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı. Tek derdim bu gerçeklerdir. Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir