Saim Diken Eyüpsultan Mahalle Muhtarları ile Kahvaltı da Buluştu

Saim Diken Eyüpsultan Mahalle Muhtarları ile Kahvaltı da Buluştu.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan A- Adayı Saim Diken 01.12.2018 Cumartesi günü saat 10.00 da Akşemsettin mahallesin de bulunan Yemen Kahvesinde düzenlemiş olduğu Sabah kahvaltısın da bir araya geldi.

Saim Diken yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Eyüpsultan İlçemizin çok kıymetli Muhtarları arkadaşlarım davetimi kırmayarak katıldığınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Yaklaşık iki yılı aşkın yapmış olduğum çalışmalarda çeşitli kez bir araya gelerek sizlerle Mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırarak tespitlerde bulunduk yapmışolduğunuz katkılardan dolayı da ayrıca hepinize çok teşekkür ederim dedi.

Çok kıymetli sevgili Muhtarlarım uzun süredir yapmış olduğumuz çalışmaların hemen hemen sonuna geldik önümüzdeki günlerde partim CHP’sinin yetkili organlarınca mevcutta bulunan benimde içinde bulunduğum 9 aday arkadaşım arasından birimizi aday olarak görevlendirecektir. Saim Diken olarak beni görevlendirmesi halinde tespit ettiğimiz ortak sorunları tek tek çözeceğim, Allah’ın izni ile sizlerin de desteği ile Eyüpsultan Belediyesini kazanacağıma inancım tamdır.

Sosyaldemokrat Belediyecilik anlayışımızla Eyüpsultan ilçemizi gerek kültürel özelliği ile gerek tarihsel bağları ile çağdaş Dünyamızın en güzel yaşanabilinir ilçesi yapacağız.
Hiç kimseyi ötelemeden kimliği siyasi düşüncesi ne olur ise olsun eşit hizmet anlayışımızdan yararlanacaklardır dedi.

Çok kıymetli Sevgili Muhtarlarım hepinize tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız, iyi ki bir aradayız sizlerle birlikte Eyüpsultan ilçemizi hep bilikte yöneteceğiz diyerek sözlerini noktaladı.

Mahalle Muhtarları tek tek söz alarak Saim Diken’e desteklerini sundu bizim belediye Başkan Adayımız sensin sen bizi CHP’sinin güler yüzü ile buluşturdun neden senin adaylığında biz CHP’sine oy vermeyelim dediler.








Yapılan sohbetin ardından toplantı son buldu.


Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir