Saadet Partisi’ne saldırılar hızlandırıldı!..

Example HTML page

Saadet Partisi’ne saldırılar hızlandırıldı!..

Yaklaşan 24 Haziran seçimlerine büyük bir gayretle hazırlanan Saadet Partisi’nin çalışmalarına yönelik engellemeler her geçen gün artıyor.

Maltepe’de seçim çalışması yürüten Saadet Partisi’nin açtığı stant, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi. Hiçbir gerekçe gösterilmeden zabıta ekiplerince dağıtılan Saadet Partisi standının yanı başında bulunan on metre uzunluğundaki AKP standınaysa dokunan olmadı.

AYNI OLAY PENDİK’TE DE YAŞANDI

Maltepe’deki Saadet Partisi standına yönelik yapılan saldırıdan günler öncesinde de Pendik ve çevresinde Temel Karamollaoğlu’nun ‘#Değiştir’ temalı pankartları indirilmişti. Pendik’te pankartları hedef alan saldırılar da yine zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilmişti. Saadet Partisi’nin pankartlarının sebepsiz yere toplandığını haber alan Saadet Partisi Gençlik Kolları, Zabıta Daire Başkanlığı önünde toplanıp durumu protesto etti. Yaptıklarının suç olduğunun farkında olan zabıta ekipleri, daha sonra indirdikleri pankartları geri verdi.

YİNE PENDİK YİNE SALDIRI
Pendik Çarşı’da Saadet Partisi, Hüda-Par, İyi Parti ve CHP stantlarına AKP gençlik kollarına üye kişilerce dün gece saatlerinde saldırı gerçekleştirildi. Olay sonrası şikayetçi olan Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Mahmut Kılıç, polis ifadesinde kendisinin yanına gelen AKP gençlik kolları yetkilisi olduğunu söyleyen Muaz Maman isimli kişinin yakalanan şahısların kendi üyeleri olduğunu söylediğini belirti. Polisler tarafından yakalanan saldırganlar, ifade vermek üzere Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. 4 siyasi partinin temsilcileri karakola gelerek failler hakkında şikayetçi oldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir