Ömer ARSLAN EĞİTİM-SEN’e Geçti

Geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısı ile tanışmış olduğunuz Ömer ARSLAN eğitim sen üyesi olarak yaşamına devam edecek.Haber sitemize konuşan Arslan şunları söyledi.

img-20161123-wa0000

Bugün itibarı ile sendikal mücadeleyi Eğitim Sen üyesi olarak sürdüreceğim

Bugün demokrasiyi tamamen yok etmek isteyenler tek diri sendikal örgüt olarak Eğitim Sen’i ve KESK’i gördüklerinden tüm ana ve yan güçleri ile Eğitim Sen ve KESK’e yüklenmektedirler. Çünkü Eğitim Sen ve KESK biterse sendika hiçbir örgütün kalmayacağını iyi bilmektedirler.

Bugün Eğitim Sen ve KESK’e saldıranlar bunu ne kadar iyi biliyorsa, anti faşist demokrasi mücadelesine inananlar da çok iyi bilmektedir. Bu süreçte OHAL’e, hukuksuz açığa alma ve ihraçlara karşı meşru her zeminde fiilen mücadele eden tek sendika Eğitim Sen ve KESK’tir ne yazık ki. Ne yazık ki derken gönlümüz keşke diğer sendikaların da asgari görevi olan hukuksuzluklara karşı mücadele etmesini temenni ettiğimi kast ediyorum.

Bugün içinde bulunduğumuz koşullar demokratik bir ortam sağlanmadan hiçbir sendikal mücadelenin yürütülemeyeceği gerçeğidir. Bu bağlamda demokrasi mücadelesi yürüten örgütlere omuz vermenin tarihsel bir sorumluluk olduğu inancındayım.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir