Muharrem İnce üç ‘sürpriz’ isimle miting yapacak

Example HTML page

Muharrem İnce üç ‘sürpriz’ isimle miting yapacak

Muharrem İnce’nin bugün yapacağı Edirne mitingine İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen ve Abdullatif Şener ile birlikte katılacağı öğrenildi. İnce, bugün Selahattin Demirtaş’ı da cezaevinde ziyaret edecek.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, bugün Edirne’de düzenlenecek mitingine sürpriz isimler eşlik edecek. CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçen bütün isimler İnce’nin mitingine katılacak; Abdüllatif Şener, İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen.

İnce, Edirne ziyareti sırasında HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı, tutuklu Selahattin Demirtaş’ı da kaldığı cezaevinde ziyaret edecek.

Kritik isimler mitinge katılıyor
İnce’nin Edirne mitingine, CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayı olarak isimleri uzun süre kulislerde konuşulan İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve AK Parti Kurucularından ve Eski Başbakan Yardımcılarından Abdüllatif Şener’in de katılacağı öğrenildi.

İnce’nin, partisinin cumhurbaşkanı aday adayları ile birlik ve beraberlik mesajı verecek.

İnce, Edirne mitinginin ardından rotası Hakkari olacak. İnce, cuma günü ise kendisinin ve Erdoğan’ın memleketi Rize’de miting düzenleyecek.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir