Muharrem İnce: Erdoğan kaçak güreşiyor

Muharrem İnce: Erdoğan kaçak güreşiyor


CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Beykoz’da halka seslendi. Erdoğan’ın kaçak güreştiğini belirten İnce, “Gel bir televizyon programına çıkalım. Söz veriyorum fazla sıkıştırmayacağım. Diploma sormayacağım” dedi

https://www.pscp.tv/vekilince/1vOxwVbOAyWJB?autoplay&t=1030

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Beykoz’da halka seslendi. Erdoğan’ın kaçak güreştiğini belirten İnce, “Gel bir televizyon programına çıkalım. Söz veriyorum fazla sıkıştırmayacağım. Diploma sormayacağım” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar arasında ayrım yapmayacağını söyleyen İnce, “Mutlu, huzurlu bir Türkiye olacak. 16 yıldır millete yalan söylediler. Haram yediler mi? Haksızlık yaptılar mı? Sahte belge düzenlediler mi? Bunların hepsini yaptılar. Dinimize en büyük zararı bunlar verdi. Cumhurbaşkanı adayı saraylarda yaşayan adam olmayacak. Millet GDO’lu ürün yerken o saray bahçesinde beslenen bıldırcınların yumurtalarını yiyor. O artık sizden biri değil” diye konuştu.

Muharrem İnce ‘nin konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Erdoğan kaçak güreşiyor. Gel bir televizyon programına çıkalım. Söz veriyorum fazla sıkıştırmayacağım. Diploma sormayacağım.

Erdoğan öğretmenlere polislere 3600 vereceksen KHK çıkar ver. Veremez çünkü yalan söylüyor. Meydanlara çıkıyorum diyorum ki elinizdeki telefonlar 2020’den sonra kullanılmayacak. Uzay turizmi başlayacak diyorum, geleceği anlatıyorum. Doktora programıyla yurtdışına göndereceğiz diyorum gençlere. Bizim rakip meydanlara geldi kıraathane açacağım dedi. Bedava kek vereceğim diyor. Gündüz bedava keki verdin. Akşam ne olacak? Acaba kıraathaneleri yandaşa mı verecek? Önce kek var dedi. Daha sonra simit de var dedi. Eskişehir’e gidince tatar böreği de var dedi. Yakında arnavut ciğeri, sarma da koyacak.

Bu kadar borç yaptın. Alacaklılar kapıda bekliyor. Şimdi bu alacaklılar Türkiye’yi iflas ettirmek ister mi? Bence istemez. Niye istesin? Adamın alacağı var.

“60 MİLYAR DOLAR ÖZELLEŞTİRME YAPTI”

Onlar Türkiye’ye not veriyor. İyi not verdiklerin de ‘Ben aldım’ diyor. Kötü not aldı mı ‘Bunlar dış mihrak’ diyor. 453 milyar dolar borcu var Türkiye’nin. 323 milyar dolarını Erdoğan yaptı. 60 milyar dolarlıkta özelliştirme yaptı. 865 milyar dolar da 16 senede vergi topladılar. Yaptıkları bu. Bu kadar borç yaptın. Alacaklılar kapıda bekliyor. Şimdi bu alacaklılar Türkiye’yi iflas ettirmek ister mi? Bence istemez. Niye istesin? Adamın alacağı var. Dükkan açık olsun ister. Dükkan kapanırsa alacağını alamaz.

“VATANDAŞLAR ARASINDA AYRIM YAPMAYACAĞIZ”

Vatandaşlar arasında ayrım yapmayacağız. Mutlu, huzurlu bir Türkiye olacak. 16 yıldır millete yalan söylediler. Haram yediler mi? Haksızlık yaptılar mı? Sahte belge düzenlediler mi? Bunların hepsini yaptılar. Dinimize en büyük zararı bunlar verdi. Cumhurbaşkanı adayı saraylarda yaşayan adam olmayacak. Millet GDO’lu ürün yerken o saray bahçesinde beslenen bıldırcınların yumurtalarını yiyor. O artık sizden biri değil.
Beykoz’un imar, tapu sorunu var. Artık sizi unuttu. Halk çocuğu olan benim, milletin evladı olan benim. Erdoğan artık beyaz Türk, artık saraylı. Senden biri değil. Senden biri olan benim. Bana ‘gariban’ diyor. Erdoğan’dan 5 ay önce milletvekili oldum. 16 yıl milletvekilliği yaptım. Ben gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun?

“SANKİ CUMHURİYET’İ SEN KURDUN”

Size söz veriyorum. 2019 yılbaşı gelmeden sizin tapu ve imar sorununuzu çözeceğim. ‘Ben gidersem batarız’ diyor. Sanki Cumhuriyet’i sen kurdun. Atatürk vefat etti Türkiye batmadı. İsmet Paşa vefat etti Türkiye batmadı. Özal, Demirel vefat etti Türkiye batmadı. ‘Kafanız basmaz’ diyor. İlkokul mezunu FETÖ bile seni kaldırdı, senin mi kafan basıyor? Yalova’dan geldim, Erdoğan’ın yaptığı köprüden geçtim. 125 lira para ödedik. Demirel’in yaptığı köprüden geçeceğim akşam, orası bedava. Bayramdan sonra Erdoğan’ın yaptığ köprüden geçiş 114 lira, Demirel’in yaptığı köprü 11 lira. Sen bu memleketi soyuyorsun. Cumhubaşkanı olduğumda kimsesiz çocukları, 18 yaşını doldurduktan sonra devlet kadrosuna alacağım. Yılbaşı gelmeden bu sorunu da çözeceğim.

“600 MİLLETVEKİLİNİ DÜŞÜRECEĞİZ”

Bu fakir millet 600 milletvekiline maaş vermeye mecbur değil. Bunu düşüreceğiz. Referandumda evet oyu vererek bunu siz yaptınız. Yazık, günah. Bu hatayı düzeltmemiz lazım. 600 milletvekili Türkiye’ye çoktur. Bugün İstanbul’da prova yapıyoruz. Maltepe’deki mitingin provasını yapıyoruz. 5 milyon olacağız. Maltepe mitingine kadar sizlerden bir şey istiyorum. Herkes 3 kişiyi ikna edecek.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir