Eyüp’te CHP seçim çadırı, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi

Eyüp’te CHP seçim çadırı, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi

https://www.facebook.com/inanceliker/videos/10156359785163187/
Seçim çalışmalarına gölge düşmeye devam ediyor.

Akla şu soru geliyor iç işleri bakanlığı neden seçim güvenliği sağlamakta yetersiz kalıyor ?

Ramazan Bayramının ikinci günü Çadır sorumlusu ve Alibeyköy Merkez mahalle sorumlusu Bülent Daşdemir çadırı açmaya geliyor ve çadırın tahrip edildiğini görüyor. Bunun üzerine Sorumlu Bülent Daşdemir Alibeyköy polis karakoluna başvuruda bulunuyor. Bu işlemin ardından İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’i arayarak konu ile ilgili bilgi aktarıyor.

Olay yerine gelen CHP Eyüp İlçe Başkanı gerekli incelemeleri yaptıktan sonra bilgi almak için Beraberinde ki milletvekili adayları ve partililer ile birlikte Alibeyköy karakoluna giderek Komiser Safay Şentürk ile bir görüşme yaptı.

Komiser Safay Şentürk vermiş olduğu bilgi de ;

Seçimler güvenliğinden sorumlu arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapmaktadır, inceleme bitiğin de detaylı bilgi vereceklerini söyledi.

Komiser Sefay Şentürk Açıklamasının devamın da ; Bu yapılan saldırı bizim açımızdan çok önemli ortada bir şahibe bırakmadan konunun üzerine giderek aydınlatacağımızdan şüpheniz olmasın dedi.

Konu ile ilgili CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek,ikinci bölge milletvekili adayları Derya Şentürk, Özgür Düzgün, CHP İstanbul İl başkan Yardımcısı Gürsel Yeter ile birlikte Basın Açıklaması Yaptı.

Basın Toplantısın da Sinan Akçiçek şu sözlere yer verdi;

Demokrasimize gölge düşürmek isteyen odaklara asla izin vermeyeceğiz konunun takibindeyiz emniyet güçlerimizden bir an önce bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri bulup adalete teslim etmelerini talep ediyoruz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir