Meral Akşener’den saldırı sonrası ilk açıklama

Example HTML page

Meral Akşener’den saldırı sonrası ilk açıklama

İyi Parti’nin Bağcılar’daki standına yönelik saldırıyla ilgili İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den açıklama geldi.

“Hiçbir saldırı veya tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndüremeyecektir” diyen Akşener, “Türkiye’nin ihtiyacı olan iyiliği ve sağduyuyu sabırla inşa edeceğiz. Menfur saldırıda yaralanan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
İstanbul Bağcılar’da İyi Parti seçim standına saldırı yapılmış, saldırı İyi Parti İlçe Başkanı Gökhan Yiğit’in standa gelmesiyle başlamış, silah ve bıçak kullanılmıştı.

Saldırının İyi Parti standının karşısında yer alan MHP standında toplanan 100 kişilik grup tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan saldırı sonrası yaptığı açıklamada “Bağcılar’da iYi PARTİ standına yapılan bıçaklı saldırıda yaralı kardeşlerimiz var. Bunu reva görenlere sormak istiyorum; ülkenin bekası dediğiniz bu mudur? Bu kaosa, bu gerginliğe, bu vandallığa son vermek için iYi Parti iktidar olacak” demişti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir