Kaftancıoğlu’ndan AKP İl Başkanlığı’nın önünde montaj video tepkisi

Example HTML page

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yurttaşlara izlettiği montaj videoya, AKP İl Başkanlığı önünde tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, “Kötülüğü kendine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak çıkaranlarla asla helalleşmeyeceğiz. Hesaplaşacağız” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP İl Başkanlığı önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

“AKP’YE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR…”

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan montaj videosuna tepki gösteren Kaftancıoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

* “AKP’ye açık çağrımızdır; Seçim yarışında adil olmayacağınızı biliyorduk. Tüm televizyon kanallarını, TRT’yi arkanıza alacağınızı, sesimizi duyurmamıza, devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk.

“İÇİNİZDEKİ KÖTÜLÜĞÜ MİLLETİN ÜZERİNE BOCA ETTİNİZ”

* Miting alanlarımızla ilgili sorun çıkaracağınızı, yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk. Fakat siz bu organize kötülüğü, şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz ve içinizdeki kötülüğü sadece bizim için değil Türk milletinin üzerine boca ettiniz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir