İstanbul Eyüp Piknik ve Mesire Alanları

Example HTML page

İstanbul Eyüp Piknik ve Mesire Alanları

İstanbul’un yoğu çalışma, trafik ve günlük yaşamının yorucu uğraşlarından kaçmak isteyen, ailesi ve dostları ile doğa ve orman içinde güzel bir gün geçirmek isteyenler için gezi, piknik ve mesire alanlarından bazıların sizler için derledik. Bu alanlarda spor, etkinlik, yürüyüş ve koşu, yeme ve içme, piknik ve mangal gibi birçok hizmeti birlikte alabilirsiniz. Harika orman ve doğa ile iç içe şehrin

Belgrad Ormanı Mesire Alanı:

Belgrad Ormanı girişi Sarıyer Bahçeköy olan Eyüp ve Sarıyer ilçelerinde geniş bir alana yayılan tarihi ormandır. İstanbul Orman bölge müdürlüğü bünyesinde 1956 yılından beri mesire ve piknik alanı olarak hizmet vermektedir. İçinde yürüyüş ve koşu parkuru, piknik ve mangal hizmetleri ile İstanbul’un en fazla tercih edilen günübirlik doğa, orman ve piknik alanıdır.

Kemerburgaz Kent Ormanı:

Kemerburgaz kent ormanı İstanbul ili Eyüp ilçesi Kemerburgaz semtinde bulunan doğa, kültür, eğlence, gezi ve mesire alanıdır.

İstanbul Büyükşehir belediyesine bağlı alan, spor alanları, kafe ve restoranları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, etkinlik ve festival alanları ile 365 gün ailece vakit geçirilebilir. Doğa, Kültür, sanat, spor ve eğlence olanakları ile gün boyu doya doya vakit geçirilebilecek harika bir buluşma alanıdır.

Ayvat Bendi Tabiat Parkı:

 İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mahallesi, Mithatpaşa, 34075 adresinde bulunan bir tabiat parkıdır. 2011 yılından beri tabiat parkı olan alanİstanbul Tarım ve Orman bakanlığına bağlı halka açık alandır.

Şahintepesi Aile Piknik Alanı:

İstanbul ili Eyüp ilçesi, Kemerburgaz Mahallesi, Mithatpaşa, 34075 adresindedir. Özel işletme alanı olarak faaliyet yürütür.

Göktürk Göleti Gezi  ve piknik Alanı:

Göktürk Merkez, İstanbul Cd. No:37, 34077 Eyüp/İstanbul adresindedir. Araç girişi kısmında piknik alanı olmasına rağmen asıl olan gölet kıyısına bisikletle gitmektir. Gölet bölümüne araç girişi yoktur. Esenler belediyesi tarafından işletilen alan ücrete tabidir.

Kurt Kemeri ve Sosyal Tesisleri:

Göktürk, Mithatpaşa, 34075 Eyüp/İstanbul adresindedir. İşletme Eyüp belediyesi tarafından işletilmektedir. Doğa yürüyüşü ve piknik alanı olan ormanlık alana giriş ücrete tabidir.

Fatih Çeşmesi Mesire Alanı:

Göktürk, Mithatpaşa, 34075 Eyüp/İstanbul adresindedir. 2011 yılında tabiat parkı olarak ilan edilmiştir. İstanbul Orman müdürlüğü bünyesinde olan alan giriş ücretine tabidir.

Binbaşı Çeşmesi Mesire Alanı:

Mimarsinan Mah, Bahçeköy Cad.No:94 34075 Eyüpsultan/İstanbul’dadır. Özel işletme alanı olarak piknik ve restoran hizmeti sunmaktadır.

Aziz Paşa mesire alanı:

Mimarsinan, Kemerburgaz-Cendere Yolu, 34075 Eyüpsultan/İstanbul adresindedir. Güngören belediyesi tarafından işletilmektedir. Mangal, piknik, gezi, spor ve etkinlikleri ile hizmet sunmaktadır.

Çiçekçiler Aile ve Mesire Alanı:

Pirinçi Köy Yolu Sokak 34077 Göktürk Eyüpsultan/İstanbul adresinde bulunan alan Saat:80:30 açılış, 21:30 kapanış zamanı sunar. İşletme özel işletme alanı olup,  Çocuk Oyun Alanları, 1000+ Masa, Büfe Alanı, Semaver, Mangal, Restaurant, Odun Ateşinde Çay hizmeti sunmaktadır.

İstanbul Eyüp ilçesinde bir çok park ve ormanlık alan ilet gezi, mesire, piknik, spor olanaklarından faydalanabilirsiniz. Aileniz ve dostlarınız ile birlikte sizlere harika etkinlikler diliyoruz.

birbiral.com mobil servisi telefon haberlerini sundu.

Nihat Vural

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir