İstanbul Erkek Lisesi Yönetiminde Bir Eyüp’lü

Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Karakaya İstanbul Erkek Lisesi yönetim kurulunda.Mazisinde İstanbul Erkek Lisesi olmasından gurur duyan Hüseyin Karakaya:Bu dönem gururla taşıyacağım bu bayrağı öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi ve velilerimizle birlik olarak okulumuzu daha üst seviyelere taşıyıp itaatkar olmadan,okuyarak ve sorgulayarak eğitim almalarını sağlamak için çaba sarf edeceğiz.dedi

istanbul-erkek-lisesinde-yonetiminde-bir-eyupluistanbul-erkek-lisesinde-yonetiminde-bir-eyuplu11

Şanlı bir maziye sahip 1884   1884 İstanbul Lisesi’nin 100 yılı aşan geçmişi Riyaziyeci (Matematik) Mehmet Nadir Bey’in Süleymaniye’de “Numûne-i Terakki” adında bir özel okul kurmasıyla başlar.

Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Karakaya sözlerinin devamında”Ülkemizin aydınlık okulları, geleceğimiz; proje okulu kılıfına sokulup, yandaşların elinde ilkesellikten uzak birer “koyun” yetiştirme kurumuna dönüştürülmekte. Bizler, bu ülkenin aydınlık bireyleri olarak ayaktayız, bu gidişe “Dur!” diyoruz. Bu gidişe karşı bildirilen yayınlayan onlarca aydınlık liseden sonra biz de İstanbul Erkek Lisesi olarak bir çağrı yapıyoruz. “Ses olun! Işık Olun! Aydınlığa birlikte yürüyelim!” diyoruz.

Sizlerin de ülkemizin aydınlık haber mecraları olarak öğrencilerin bu çağrılarına sessiz kalmadığınızı biliyoruz. Çağrımızı haber sayfalarınıza taşımanızı rica ediyoruz, sesimizi tüm ülkeye duyurabilmek için desteğinizi istiyoruz.

istanbul-erkek-lisesinde-yonetiminde-bir-eyuplu1

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir