İnce: Cumhurbaşkanını eleştirmek serbest olacak

İnce: Cumhurbaşkanını eleştirmek serbest olacak

Niğde’de konuşan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Türkiye’de cumhurbaşkanı tezek, pislik, çöp laflarını kullanmayacak. Cumhurbaşkanının en fazla kullandığı kelime ‘kalite’ olacak” vaadinde bulundu.
İnce “Fason üretim yaptığımız için zenginleşemiyoruz. Tasarım yapacağız. Teknolojimiz olacak markamız olacak. Türk markası nasıl olacak?” diyerek eleştirilerini sürdürdü.

İnce’nin konuşmasından önemli satır başları;

“Erdoğan’a sesleniyorum. Bu konuyu seçim malzemesi yapma. Sömürü yapma, gereğini yap.

Polislere mesai vereceğim.

Bu ülkenin yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. Türkiye’de cumhurbaşkanı tezek, pislik, çöp laflarını kullanmayacak. Cumhurbaşkanının en fazla kullandığı kelime ‘kalite’ olacak.
Köprü yaptılar mı yaptılar. Geçsen de para ödüyorsun geçmesen de. Toprak gitmiş tapular bankada.
Eyy Erdoğan sen hiç şeker fabrikası yaptın mı. Eyy Erdoğan sen hiç TEKEL yaptın mı? Eyy Erdoğan sen hiç TÜPRAŞ yaptın mı?
Fason üretim yaptığımız için zenginleşemiyoruz. Tasarım yapacağız. Teknolojimiz olacak markamız olacak. Türk markası nasıl olacak?

Bana soruyorlar ‘parayı nereden bulacaksın?’ Sen Saray’a ve Suriyelilere nereden buldun parayı? Bende kadınlarımıza, çiftçilerimize öyle para bulacağım Saray’ı yaptıkları parayla 100 bin konut yapılırdı. 100 bin konutta 400 bin kişi yaşardı. O Saray’ın parasıyla 400 bin kişinin koca bir şehir kurulabilirdi. Saray’a, Suriyeliye para bulabiliyorsun. Çiftçiye bulamıyorsun.
Hazreti Peygamberimiz veda hutbesinde millete seslendi. Benden bir hakkınız var mı söyleyin dedi. Bizim başımızdaki zat kimseye söz söyletmez. Bir stadyuma giriyorsun, bir yıl görev yaptıktan sonra ben insanlardan alkış almalıyım demeliyim. Şimdiki Cumhurbaşkanı Pasolig getiriyor. Sizi görüyor. Size söz Cumhurbaşkanı seçildiğimi zaman Pasolug’i kaldıracağım. Benim ülkemin gençlerinin Fransızlardan ne farkı var?

Özgür insan yetiştireceğiz. Özgür bireyler teknolojiyi geliştirebilir. Sen vikipedia’yı bile kapatmışsın.

Cumhurbaşkanını eleştirmek benim zamanımda serbest olacak.

Türkiye’de 12,13 yaşında bir çocuk düşün.Hastaneye gidecek. O çocuk babanın değil devletin. Size söz veriyorum. Cumhurbaşkanı olduğumda 18 yaşına kadar nüfus cüzdanıyla gidecek hastaneye. Sağlık ücretsiz olacak
Türkiye’de hayvancılık sorununu çözemezsek sonra Arjantin’den hayvan alırız. Sırbistan’dan et alırız. Dışarıdan kuru fasulye alıyoruz. Bu köylüyü bu çiftçiği ayağa kaldıracağım.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir