İlker Kamil Faki’den; İyi Parti İlçe Başkanı seçilen Mehmet Hulusi Sıvacı’ya hayırlı olsun ziyareti

İYİ PARTİ Eyüpsultan Kurucular Kurulu üyesi,Teşkilat eski Başkanı,İYİ PARTİ Üst Kurul Delegesi  Orman Mühendisi İlker Kamil FAKİ  9 Ağustos da yapılan 2.Olağan Kongrede birlikte yarıştığı az bir farkla 92-97 oy alarak seçilen İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sivacı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çok sayıda partilinin de katıldığı bu ziyarette ” yapmış olduğu konuşmasın da Ben ve her İYİ PARTİLİ saha çalışmasını yoğunlaştıracağız’’ mesajı veren İlker Kamil FAKİ sözlerine şöyle devam etti;

“Hepinizin bildiği gibi ikinci olağan kongremizi yaptık. Kıymetli  delegelerimiz kararını vermiştir. Bizler kimsenin adamı değiliz Genel Başkanımız ve partimizin iktidara gelmesi için çaba gösteren parti üyeleriyiz.

Değişiklik olmaması halinde 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde mensubu olmaktan onur duyduğum İYİ PARTİ İlçe kadrolarının Eyüpsultan Belediyesini yöneteceğine inancım tamdır. Çünkü İYİ PARTİ  Millete maal olmuş ve hedefleri olan bir siyasal partidir.

18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak olan  Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı  seçimlerinin her an olabileceğini düşünerek İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Teşkilatı üyeleri ve partimize gönül veren, umut bağlayan iyi ve güzel insanlarımızla daha çok birlikte olacağız.

Bildiğiniz gibi Genel Başkanımız Türkiye Büyük Millet Meclisindeki Gurup toplantısında sivil toplum kuruluş temsilcisine temsil ettiği esnafın sorunlarını ifade etmesi için Milletin Kürsüsünü veriyor.

Birden fazla üniversite bitirmiş işsiz gence meslek mensubu olup da  işsiz gençlerin sorunlarını Milletin Kürsüsünden duygularını ifade fırsatı vermiştir. Genel Başkanımız memleket sathında dolaşarak esnafımızı, çiftçimizi, çalışanımızı  emeklimizi,sanayicimizi tüm kesimleri dinliyor ve böylece güzel Ülkemizin  güzel insanlarımızın umutsuz ve mutsuz olduğunu görüyor.

TÜRK Milletinin umudu  Genel Başkanımız Meral AKSENER’in CUMHURBAŞKANI olması ve Ülke yönetimine damgasını vurmasıdır.

Değerli dava arkadaşlarım ve ben ; ÜLKEM, şehrim İstanbul ve Eyüpsultan için İYİ PARTİDEYİZ.

Genel Baskan’ımız Meral AKSENER’dir.

İl Başkanımız Mehmet Saltuk Buğra KAVUNCU’dur.

Eyüpsultan İlçe Başkanımız Mehmet Hulusi Sıvacı’dır

Siyaset öfke ile değil bilgi ve akıl ile yönetilir’’ bizler de bu ilkeden yola çıkarak Cesurlar hareketi olan partimiz İYİ PARTİ’yi iktidara taşımak için gayret ve çaba içinde olacağız diyerek sözlerine son verdi.

9 Ağustos da yapılan 2.Olağan Kongrede İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanı seçilen Mehmet Hulusi Sıvacı yapmış olduğu konuşmasında kongremizde demokratik yarışımızı yaptık ve bitirdik bu süreç artık geride kaldı değerli kardeşim İlker Kamil Faki ve tüm arkadaşlarımızla birlikte bu süreci iyi yöneterek cesurlar hareketini partimiz İYİ Parti’yi iktidar Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız dedi.

Mehmet Hulusi Sıvacı sözlerinin devamın da İlker Kamil Faki ve arkadaşlarının bu ziyaretini önemsiyorum ve anlamlı buluyorum cesurlar hareketi olarak birlik içinde mücadelemize kaldığımız yerden devam ediyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir