İLKER KAMİL FAKİ ; İYİ PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Example HTML page

İLKER KAMİL FAKİ ; İYİ PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Partinin kurulmasıyla birlikte siyasi yaşamına iyi partide kurucu üye kurucu İlçe Başkan yardımcılığı ile başlayan, Eyüpsultanın sevilen simalarından İlker Kamil Faki siyasetteki hedeflerini ileri noktaya taşıyarak ve Eyüpsultanın başta olmak üzere Türkiyenin sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlker Kamil Faki açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle Kurban Bayramınız kutlu olsun. Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

İYİ Parti’nin, genel ve yerel seçimlerde öncelikle ilçemiz Eyüp’te birinci parti olabilmesi, sonrasında da ülke genelinde birinci parti olarak Türkiye’de iktidar olabilmesi için İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın II. Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına adayım!

Türkiye’nin kötü gidişatına dur diyerek demokrasi mücadelesi başlatan Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde başlatılan iyilik hareketinin partileşeme sürecinde; İYİ Parti Eyüpsultan İlçe teşkilatlanmasında Kurucu Üye, Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığım İYİ Parti’nin, Eyüp’te ve dolayısıyla Türkiye’de bir tohumun ekilmesi, fidan vermesi, sonrasında dallanıp budaklanarak ağaç olması ve nihayetinde meyve vermesi gibi partimizin geleceğe umut olabilmesi için İyi Partiye gönül vermiş değerli üyelerimize, sayın delegelerimize, sevgili Eyüplülülere ve kamuoyuna İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığının II. Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Eyüpsultan önce Eyüpsultanlılarındır!

Demokrasiye bağlı, insan haklarına uyan, daha iyi bir yaşam standartına sahip, daha iyi hizmet alan, Eyüpsultan’ın güzelliklerinden faydalanalabilen, çarpık yapılaşmaya müsaade etmeyen, tarihsel yapısına uygun bir mimarisi ile yaşayan, daha çok yeşil alanı olan, daha huzurlu ve güvenli, Eyüpsultan Hazretlerinin türbesinin yer aldığı dünyan turizminin ziyaret rotasında olan Eyüpsultan da yaşamaktan mutlu ve memnun olan vatandaşların olabilmesi için İYİ Parti’nin önce Eyüpsultan da, sonra İstanbul’da nihayetinde de Türkiye’de iktidar olması gerekmektedir dedi.

İlker Kamil Faki ifadelerine şu cümlelerle devam etti;

Kuruluş felsefemizde de olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde herkesi kapsayan, ötekileştirmeyen, gençlerimizin, kadınlarımızın da yer aldığı bir siyaset anlayışı ile yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber birlik içinde bir yönetim anlayışı ile Eyüpsultan’ın bütün mahalle ve sokaklarındaki insanlarına tek tek temas edilerek, partimizin tanıtımı, yeni üye kazanımları, Eyüpsultan’ın sorunlarına dair partimizin çözüm önerilerinin Eyüplülülere anlatılması hedeflerimizden bir kaçıdır dedi.

İlker Kamil Faki  konuşmasını sonlandırırken Gayret bizden, destek sizlerden ve takdirde Yüce Allah’tandır.

Birlikte Daha İYİ’ye… ulaşacağımıza inanıyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

İlker Kamil Faki kimdir?

1977 İstanbul doğumlu olan İlker Kamil Faki;

Didem Faki ile evli, Orman Mühendisi veTMMOB Orman Mühendisleri Odası üyesi. Eyüpsultan Göktürk Mahallesin de ikamet etmektedir.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir