İBB Başkanı İmamoğlu müjdeyi verdi: Feshane açılıyor…

Example HTML page

İBB Başkanı İmamoğlu müjdeyi Haliç su sporları açılış töreninde verdi. Dünya sanatına ev sahipliği yapacak olan Kültür ve Sanat Merkezine dönüşen Feshane 22 Haziranda açılıyor…

İmamoğlu Feshane’nin açılacağını şu sözlerle ifade etti;

HABER ETKİN – HABER MERKEZİ / BEYOĞLU-İSTANBUL

“FESHANE’Yİ 22 HAZİRAN’DA AÇIYORUZ”

“Haliç’te, tam karşımızda duran Feshane’nin, dünya sanatına büyük bir ev sahipliği yapacağı şekliyle, 22 Haziran’da açılışını yapacağımızı da buradan müjdelemek istiyorum” diyen İmamoğlu, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

“Yine yanı başında, 19. yüzyılın çok önemli bir sanayi tesisinin de yeniden inşa edilerek, bir sanat ve kültür merkezine dönüştüğünde, sadece şu gördüğünüz kesit, İstanbul’un dünyadaki en önemli sanat aktivitelerini yaptığı bir sahaya ve kesite dönüşecek. Bu bağlamdaki adımlarımız, gerçekten İstanbul’umuza, ülkemize çok iyi gelecek ve renk katacak. Renkli yaşamınıza, üretken yaşamınıza, bir arada olma sevincinize ve umudunuza lütfen devam edin. Ve bunu güçlendirin. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe dair umudunu artıran, tam da bu tür kutlama anları, bir araya gelme anlarıdır.

Sevincini ve umudunu yüksek tutan nesillerin olduğu toplumlar, asla gelecekle ilgili umutsuzluğu, ruhunun zerresinde dahi taşımaz. Ben, bu bağlamda, ülkemize ve milletimize bu yolculukta hizmet etme kararlılığını devam ettiren bir yol arkadaşıyım. Milletimizin yol arkadaşıyım. Buna devam edeceğim. Kararlıyız. Umutla, çok güzel işler yapacağız. Ve hiçbir zaman susmayacağız. Her şey çok güzel olacak dedi.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir