HAZİRAN: 24 Haziran’da oy verelim, tek adam rejimine hayır diyelim

HAZİRAN: 24 Haziran’da oy verelim, tek adam rejimine hayır diyelim

Birleşik HAZİRAN Hareketi 24 Haziran seçimleriyle ilgili “24 haziran’da oy verelim, tek adam rejimıne hayır diyelim, sandıklara sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

“16 yıldır süren bu karanlık döneme son vermek için HAYIRʼımız TAMAMʼlayalım!” denilen HAZİRAN açıklaması şöyle:

“Ülkemiz her bakımdan bir kriz içinde. Bu krizin sorumluları 2002ʼden bu yana ülkeyi yönetenlerdir.

Herkesi birbirine düşman ettiler. Memleketi etnik ve mezhepsel temelde birbirinden ayırdılar.

İnşaata ve ihalaye dayanarak kendileri zenginleşti. Bizler, emeği ile geçinenler ise yoksullaştık. Soframızdaki ekmeğimiz azaldı. Çocuklarımızın geleceğinden endişeliyiz. İşsizlik ve yoksulluk giderek artıyor.

Ekonomik kriz emareleri ortaya çıkar çıkmaz işten çıkarmalar arttı, vergiler arttı, pahalılık arttı. Belli ki bu iktidarla bizi bugünden daha zor günler bekliyor.

Bunu değiştirmek ise bizim elimizde. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, biz birlikte olduğumuzda, onlardan daha güçlüyüz! Bunu şimdi bir kez daha göstermemiz gerekiyor.

24 Haziranʼda, memleketimize ve geleceğimize sahip çıkalım, sandığa gidelim OY VERELİM ! Tek adam rejimine bir kez daha HAYIR diyelim! 16 yıldır süren bu karanlık döneme son vermek için HAYIRʼımız TAMAMʼlayalım!

Sandıklara birlikte sahip çıkalım!

OY VERELİM !

Her şeyin ne kadar kötüye gittiğini hepimiz biliyoruz. Değiştirmek gerektiğinin de farkındayız. O yüzden, 24 Haziranʼda sandığa gidip oy vermeliyiz!

HAYIRI TAMAMLAYALIM

24 Haziranʼda, AKP-MHP ittifakına HAYIR oyu verelim. Hep birlikte sandığa gidip TAMAM diyelim, bitsin!

SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM

16 Nisanʼda, kazandık ama hile ile sonuç değiştirildi. Bu kez izin vermeyelim. Bunun için oy kullanıp eve gitmiyoruz, sandıklardan ayrılmıyoruz. Sandıklara sahip çıkmak için gücümüzü birleştiriyoruz. 24 Haziranʼda, adil bir seçimden yana olan, oylarına sahip çıkmaya çalışan herkesle omuz omuza vererek egemenliğimize sahip çıkacağız. Haziran Meclisleri, 24 Haziranʼda sonuna kadar sandıkların başında olacak.

YAPABİLİRİZ
BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ

Ne yaparsak yapalım, sonucu değiştiremeyiz diye düşünmeyin. Başarmaktan vazgeçtiğimiz anda kaybederiz. Birlikte olursa mutlaka kazanırız. Her koşulda sonuna kadar, son ana kadar mücadele etme kararlılığından asla vaz geçmeleyim, havuzun her türlü manipülasyonuna karşı birbirimize güven vererek mücadele edelim.

PEKİ YA SONRASI

24 Haziranʼda yeneceğiz. Ama, seçim sonucu ne olursa olsun, asla hiçbir şey orada bitmeyecek. Memleketi eşitlik, özgürlük, laiklik, kamuculuk ve bağımsızlık temelinde yeniden kurma görevimiz her koşulda devam edecek. Bunun için Haziran Meclisleriʼnde birleşerek mücadele etmeliyiz. Her koşulda asıl güvencemiz birleşik ve örgütlü gücümüzdür.

İŞTE O ZAMAN HAZİRAN”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir