Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel Dayanışma Konseri yapıldı…

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği her yıl çalışmalarını sergilediği Geleneksel Dayanışma Konseri Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezinde 04 Mayıs2019 Cumartesi günü saat 19.00 da yapıldı.

Dayanışma konserinin sunuculuğunu Aynur Karabaş’ın yaptı.

Dayanışma Konserinde Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Abuzer Çetinkaya Yapmış olduğu Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Değerli canlar sizleri Hacı Bektaşi Velinin hoş görüşü Pir Sultan Abdal’ın duruşuyla selamlıyorum merhaba canlar dedi.

Her yıl sonu yapmış olduğumuz çalışmalarımızı sergilediğimiz Dayanışma konserimize hoş geldiniz onur verdiniz canlar iyi ki varsınız iyi ki birlikteyiz dedi.

Kurulduğumuz günden bu güne kadar sürdürdüğümüz Güzeltepe Cem Evi mücadelemiz devam ediyor . Bu dönem bu konuda başarıya ulaşmış olacağımıza inanıyorum bu mücadeleyi sizlerle birlikte sürdüreceğiz dedi.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel  Dayanışma konserine İstanbul Büykşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu işlerinin yoğunluğu nedeni ile kutlama telgırafı gönderdi.

Ekrem İmamoğlu Göndermiş olduğu mesajın da şu ifadelere yer verdi;

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneğimizin değerli Başkanı Abuzer Çetinkaya ve yönetici arkadaşları düzenlemiş olduğunuz dayanışma etkinliğinin başarılı geçmesini diler tüm katılımcı vatandaşlarımızı saygılarımla selamlarım. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile aranızda bulunamıyorum bir başka etkinliğiniz de buluşmak dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek de İşlerinin yoğunluğu nedeni ile katılamadığı Dayanışma konserine Çiçek gönderdi.

ADEF- Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken de İstabul dışın da olması sebebi ile katılamadığı Dayanışma konserine çiçek gönderdi.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel  Dayanışma konserine Araların da CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Nail Balkan,CHP Eyüpsultan Eski Meclis Üyesi Bilal Karaca,CHP Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi Turan Döner,EYMADER Başkanı Deniz Sevük,CHP Eğitmeni Ali Ekber Cömert,Kangal Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Aslan,Yağbasan Dernek Başkanı Nihat Güler ve Yönetimkurulu üyeleri,Çamurlular Dernek Başkanı İsmail Çınar,Gaziosmanpaşa Ahmet Yesevi Cemevi Başkanı Salih Çolak ve Yönetim Kurulu Üyeleri,AKD Sultangazi Şube Başkanı Metin Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Beşiktaş Cem Evi Başkanı Ahmet Gül, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Ulaş Fidan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği her yıl çalışmalarını sergilediği Geleneksel Dayanışma Konserinde Sanatçı Gülten Benek Türküleri İle Geceye renk kattı.

Gülten Benek Video izle

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği her yıl çalışmalarını sergilediği Geleneksel Dayanışma Konserin de Gitar eğitimi alan kursiyerlerden muhteşem bir gitar resitali .

Gitar Resitali 1 izle

Gitar Resitali 2 İzle

Güzeltepe Pirsultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Saz Kursiyerleri Dayanışma gecesine muhteşem bir renk kattı.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Korosundan muhteşem bir konser.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Dayanışma konserinde sahne alan Mehmet Ekici dinleyenlerine muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneğinde açılan kursta Hatun Demir yönetimin de ki kadın kursiyerler kendi yapmışoldukları el işlerini sergilediler.

Dayanışma konserinden kareler…

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir