Eyüp'te Stk'lar toplandı

Example HTML page

www.haberetkin.com

ey 1

ey 3Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Mart ayında resmi açılışı yapılacak Eyüp Belediyesi Yeni Nikah Sarayı/Kültür Merkezi’nde özel programlar düzenlemeye devam ediyor.y
Yeni Nikah Salonu’nda Eyüp ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, dernek temsilcileri, Eyüp ilçe protokolünü ve Eyüp Belediyesi’nde görev yapan müdürleri akşam yemeğinde ağırladı.

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, CHP Eyüp ilçe yönetim kurulu üyeleri Halit Karaman,Hasan Arslankılıç,Mesude Ergün,CHP Eyüp meclis üyeleri Erol Kutval,Memet Sevim,Yaşar Durmuş,Hasan Fazıl Afacan,Muhittin Akeller,Haydar parlak,Hüseyin Bozkurt,MHP Eyüp İlçe başkanı Halil Feyzoğlu,yönetim kurulu üyeleri,MHP EYÜP MECLİS ÜYELERİ Kamil Yıldız ve muhsin Koçoğlu,Saadet partisi ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,Pir sultan Abdal Kültür derneği başkanı ve Yönetim kurulu,Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, ilçedeki diğer resmi kuruluşların müdürleri, Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve müdürlerin sivil toplum kuruluşları, dernek temsilcileriyle buluştuğu yemekli toplantıda Başkan Kavuncu, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek vizyon projeleri özel bir sunumla anlattı.

Eyüp’te gelişim ve değişimin dikkat çekici olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Kavuncu, “Şu anda sizleri bu vizyon projelerimizden birinde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Ödüllü mimar Emre Arolat imzalı bu güzel projemiz yakında Eyüplülerle buluşacak. Eyübümüz kültür ve sanat etkinliklerine evsahipliği yapacak çok güzel bir kültür merkezine de kavuşuyor. Haliç kıyısındaki bu muhteşem tesisimizde nikah kıyma, düğün organizasyonu vb. Davetlerimize Mart ayında başlayacağız” dedi.

Programa katılanlar, Eyüp Belediyesi Yeni Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’ni çok beğendiklerini belirterek emeği geçen herkese ve Başkan İsmail Kavuncu’ya çok teşekkür ettiler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir