Bayburtlular Sultan Center’da Buluştu

bay1

bay2

bay3Eyüp Bayburt Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sultan Center Alışveriş Merkezi’nde yöresel günler etkinliği düzenledi.

Programa Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,CHP İl genel meclis üyesi Kenan Kaplan,Ak Parti Eyüp ilçe Başkanı Seçkin Turan, Eyüp Sultan Bayburt Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ercan Tayfur, İSTOÇ Genel Müdürü Hacı Osman Akgül, Eyüp Gümüşhane, Erzurum ve Ordu derneklerinin başkanları katıldı.

Gecede yöresel yemekler yenirken Başkan İsmail Kavuncu, “Bizler büyük Eyüp Sultan ailesi olarak bu özel gecelerimizde bir araya geliyor, çocuklarımıza geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi yaşatmanın önemini vurguluyoruz… Derneklerimiz, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının öne çıktığı yerler. Tarihiyle, kültürüyle, gelenek ve görenekleriyle büyük bir kültür mirasına sahip olan bizler, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içinde, herkesin birbirine saygı ve sevgi gösterdiği, herkesin birbirleriyle şefkatle kucaklaştığı, sen, ben ayrımı olmadan, farklılıklarımızın zenginlik olarak görüldüğü bir ülkede yaşıyoruz. Bu yolda doyduğu yerle doğduğu yer arasında güzel köprüler kurarak, kültür mirasımızı gelecek nesillere aktarma çaba ve gayreti içinde olan, insanlığa güzel hizmetler yapmayı kendine amaç edinmiş derneklerimizin her zaman yanındayız“ dedi. Yemek sonrası protokol dernek üyeleri ile birlikte halay çekti. Gecenin sonunda ise dernek üyeleri ve geceye katılanlar birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir