Eyüpsultan Karadolap Mahallesi’nde  Demokrasi Şöleni: ”BEN DEĞİL BİZ, Halkın iradesi Reşat Mertoğlu”…

Example HTML page

Eyüpsultan Karadolap’da  Demokrasi Şöleni: ‘BEN DEĞİL BİZ’ Halkın iradesi Reşat Mertoğlu…

İstanbul Eyüpsultan Karadolap Mahalle halkı yaklaşık 5. dönemdir büyük bir demokrasi örneği sergiliyor. Karadolap Mahallesinin birliğini ve beraberliğini sağlamak için muhtar adayını ön seçimle belirliyor.

31 Mart yerel seçimler öncesi çoklu muhtar adaylarını ön seçimle belirleyerek iradesini ortaya koyuyor. Geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerinde de Karadolap Mahallesi’nin iradesiyle yapılan önseçimde mevcut muhtar Filiz Karaçelik belirlenmiş muhtar seçilmişti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de yine aynı yöntemle Karadolap Mahallesi demokrasi güçlerinin iradesiyle muhtar adayı olmak için Mevcut muhtar Filiz Karaçelik’in de dahil olduğu 5 muhtar aday adayı çıktı.

Demokrasi güçleri tarafından 5 dönemdir uygulanan ön seçime mevcut muhtar Filiz Karaçelik bu iradeyi tanımadığını ve katılmayacağını belirtmiştir.

Bunun üzerine Reşat Mertoğlu, Hüseyin Tutuk, Celal Düzgün ve Necati Mertoğlu’DEMOKRASİ ŞÖLENİNE KATILARAK’’ Karadolap Mahallesi Halkının iradesini kabul etti. Karadolap mahallenin birliğini beraberliğini koruyaran önseçimde en çok oy alan Reşat Mertoğlu Karadolap Mahalle Muhtarı adayı olmasına oy çokluğuyla karar vererek ‘’Karadolap Mahallesi’nin bütünlüğünü sağladılar.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Demokrasi Güçleri tarafından yapılan Muhtar adayı ön seçimide Karadolap Mahalle Muhtar Adayı Reşat MERTOĞLU çoğunluğu oyunu alarak seçildi.

Demokrasi güçlerinin, Karadolap Mahalle Muhtar Adayı Reşat Mertoğlu Gazetemiz Haber Etkin’e yapmış olduğu açıklamasında halkımızın bana olan güvenini boşa çıkartmayacağım ‘’Ben değil biz anlayışıyla bu güzel yürekli inşalarımızla birlikte mahallemizi yöneteceğiz. Sorunlarını çözümü için bir nefer gibi tüm gücümle en önde yürüyerek çözüm üreteceğim. Karadolap Mahalleli komşularımıza hizmet etmekten onur duyacağım. ‘’Ben değil biz anlayışından asla bir an bile tereddüt etmeyeceğim birlikte yürüyeceğiz bu yolu dedi.

REŞET MERTOĞLU KİMDİR?

Reşat MERTOĞLU  02.03.1972 yılında Erzurum-Hınıs İlçesi Sıldız Köyünde dünyaya geldi. İlk ve Orta eğitimini Hınıs Yatılı İlk ve Ortaokulunda yapan Mertoğlu Lise eğitimini Ankara Yıldırım Beyazıt Lisesinde tamamladı.

İş hayatına atılan Reşat Mertoğlu İstanbul Barosu ve Deniz Bank’ta çalıştı. 

25 Yıldır Eyüpsultan Karadolap Mahallesi’nde ikamet eden Reşat Mertoğlu evli 4 çocuk babasıdır.

Example HTML page

One Comment

  • Kenan ay dedi ki:

    Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Mahallemize faydalı bir muhtar olacağından şüphem yok. Yolun açık HIZIR yoldaşın olsun????????????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir