Eyüpsultan birlik içinde ‘’Atasını’’ andı

Eyüpsultan birlik içinde ebediyete intikal edişinin 83. yılında ‘’Atasını’’ andı

”10 Kasım sadece Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, aynı zaman da çağdaş medeniyet seviyesine erişme mücadelemizi sürdürme sorumluluğunu bir kez daha hatırlama ve millet olarak tek vücut olma günüdür.”

Uzun bir zamandır resmi törenlerde temsil edilmeyen ‘Sivil Toplu ve Siyasi Partiler’ Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yılında sona ererek normale dönmesi, hüznü ve sevinci birlikte yaşayan bir toplum anlayışının yeniden yaşanması muhteşem bir şey. Bu güzel tabloda emeği olan herkese Haber Etkin Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

Yurt genelinde olduğu gibi İstanbul Eyüpsultan ilçesinde de Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83 Yılında Mülki Erkanın, Siyasi partilerin, Muhtarların ve Sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Eyüpsultan Kaymakamlığı önündeki Atatürk anıtına Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla gerçekleştirildi.

Saat 9.5 geçe sirenlerin çalmasıyla bayraklar yarıya indirilerek anıldı.

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83 Yılı anmasına Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Garnizon Komutnalığı Jandarm Üst. Teymen Zeki Gültaş.

Eyüpsultan Emiyet Müdürü Muharrem Levent Türkmen, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlı.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş,

İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı,

MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı,

Deva Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Arife Yıldırım, Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün, Vatan Partisi, Eyüp Dostları Vakfı, Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyeleri, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcıları, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk anıtı önündeki anma programı Çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşın okunması, ardından Sirenlerin çalmasıyla bayrakların yarıya indirilmesinin ardından buradaki anma programı sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir