Eyüp Belediyesi Zabıtası; Saadet Partisi’nin seçim çadırını niçin yıktılar?

Eyüp Belediyesi Zabıtası Saadet Partisi’nin seçim çadırını niçin yıktılar?

Eyüp de seçimler adil, adaletli başlamadı uyarı dahi yapılmaksızın Sadet Partisinin çadır hangi dayakla yıkıldı yetkililer kamuoyuna bir açıklama yapmalıdır.

Bu durum gösteriyor ki AKP iktidarının muhalefet üstünde ki baskıları sürecek gibi görünüyor.

Gelen bilgilere göre, 24 Mayıs 2018 Perşembe (Bugün) sabah namazı vaktinde Saadet Partisi’nin Eyüpsultan Meydanında bulunan seçim çadırı zabıtalar tarafından yıkıldı.

Ak Parti çadırının hemen çaprazında bulunan Saadet Partisi’nin seçim çadırı zabıtalar tarafından yıkılırken, diğer partilerin çadırları yıkılmamış. Konuyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Saadet Partisi Eyüp İlçe Başkanı İlker Çiftçi, ” Fotoğraflar zabıta deposunda çekildi. Yıkılan çadırın içindeki eşyalarımız kayıp. Bu durum eşit şartlarda seçime maalesef yakışmıyor. Seçimler gelip geçici dostluklar baki. Yetkiyi elinde bulunduran kimselerin bu tarz davranış göstermeleri üzücü. Belediye kadrolarında maalesef bazı kimseler ehil kimseler değil. Hatta bazı kimselere müdürlere insani davranış biçimleri ile ilgili adabı muaşeret dersleri verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Makamlar gelip geçicidir dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir