Eyüp Belediyesi Çevreyi Kirletiyor

Eyüp doğası çevre güzellikleri olan ender ilçelerden biri ama ne hikmetse Eyüp Belediye Başkanı kendini tanıtmak uğruna bu güzellikleri katletmek için elinden geleni yapıyor.

Eyüp’ü iki senedir yöneten belediye başkanı halka kendini tanıtmış olmadığını düşündüğünden olsa gerek kendi reklamları ile her gün çevreyi kirletiyor, görüntü kirliliğine yol açıyor.

20160413_133919

Peki, iki senedir belediye başkanlığı yapan birisi neden kendini tanıtma isteği ile yanıp tutuşur, her gün ulusal basında görünmek ister.

20160413_134655

Acaba kendini beğenmişlikten mi yoksa kendi partisine uzak olmasından mı bu reklam merakı. Belediyenin yaptığı en ufak bir şeyi dahi pankartlarla anlatmak yerine halkın içine girerek onların sorunlarını çözerek kendini sevdirse ve tanıtsa sizce de daha iyi olmaz mı?

Her konuşmalarında hadislerden, surelerden ve dualardan başlayan bu iktidar acaba israfın haram olduğunu bilmiyormu, biliyorsa güç bende ben ne istersem o olur mu diyor?

Çocuk oyunları, sinema, vuslat yolculuğu, gibi pankartların yanı sıra daha birçok pankartla büyük bir çevre kirliliği oluşturacak işler yapıyor.

Oysa ki madem böyle pankartlar yapılacak insani duyarlılığa da dikkat etmek gerekmez mi, örneğin çocuk tacizleri,sokak ortalarında kadınların infaz edilmesi,halkın tapu sorunlarının çözümü gibi.

Bu konuları bir kenara bırakırsak Eyüp Belediye başkanı kendi ismi uğruna VİNİL denilen kimyasallarla oluşturulmuş maddeyi doğa ile buluşturarak ÇEVRE KATLİAMI YAPIYOR….

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir