Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Siyasete bilimin ışığını katmak için girdim

Example HTML page

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İBB Meclisi’nde konuştu, “Ben bir bilim insanıyım. Siyasete bilimin ışığını katmak için girdim. Bu mecliste de İstanbulumuzun, ülkemizin birikmiş sorunlarının tartışılması gerektiğine inanıyorum” diyerek 2 aylık süreçte Esenyurt için yapılan hizmetleri anlattı.

İBB Meclisi Haziran ayı toplantısının 1. oturumu parti gruplarının bir araya gelmesi ile belediye meclis salonunda gerçekleşti. Toplantıda söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; hem İstanbul’un hem Esenyurt’un birikmiş sorunlarına işaret etti, bir bilim insanı olarak siyasete bilimin ışığını katmayı hedeflediğini vurguladı.

“Sorunlara birlikte çözüm üretelim”

Görevdeki iki aylık süresinde Esenyurt’ta önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Prof. Dr. Ahmet Özer, “Biz göreve geldikten sonra 2 ay içerisinde fen işlerinde, park bahçelerde, sosyal hizmetlerde yaptığımız çalışmaları birer cümleyle meclisin bilgisine arz etmek istiyorum. İki ayda 20 bin ton asfalt döktük. Bu sene 100 bin tonu aşacak asfalt dökeceğiz. Bu bugüne kadar yapılmamış bir hizmettir. 30 bin metrekare parke ve bordür çalışması gerçekleştirdik. Hala bu çalışmalar devam ediyor. Hedefimiz 70 caddemizde daha bu çalışmaları gerçekleştirmektir. İki mahallemizde de parklarımızın açılışını gerçekleştirdik. 12 tane parkın da yapımı devam ediyor. 100 bin metrekarelik bir parkın açılışını bayramdan sonra gerçekleştireceğiz. Günde 15 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak aşevi projemiz haziran ayı içerisinde tamamlanmış olacak.

Kent lokantaları açacağız. 6 tane de kreşin temelini atma hazırlıkları içerisindeyiz. Dolayısıyla ben isterim ki bu güzel, değerli, birikimli mecliste hem ilçelerimizin hem İstanbulumuzun sorunlarını konuşalım. O sorunlara çözüm üretelim.

Sonuçta iyi bir şey yaptığımızda halkımız bundan istifade edecektir. Şehre, şehrin kalkınmasına ve belediyeciliğe bu gözle bakılmasından yana olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir