EREN ERDEM CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ…

Example HTML page

CHP Eski İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi , Gazeteci Eren Erdem 500 gündür Silivri ceza evin de sürdürdüğü hukuk mücadelesi sonrası ,kendisine bu hak,hukuk mücadelesine destek olan CHP ailesini ziyaret ederek yeniden alanlara dönmeye hazırlanıyor.

500 Gündür süren tutsaklığın ardından hak,hukuk mücadelesini kazanarak özgürlüğüne kavuşan CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem İkinci Teşekkür Ziyaretini CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek mücadele arkadaşlarıyla bir araya gelerek geleceğe dair düşüncelerini paylaştı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun Babası Celal Kerimoğlu’nun vefatı nedeni ile cenaze için İstanbul dışında bulunan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem’in ziyareti esnasında yer alamadı, yerine İlçe Başkan Yardımcısı Bayram Çelik vekalet etti.

Eyüpsultan İlçe Örgütünü ziyaret eden CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem’i CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Başkan Yardımcısı Bayram Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte karşıladılar.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Bayram Çelik yapmış olduğu kısa bir selamlama konuşması da ;Çok değerli mücadele arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Çok değerli Vekilim,Parti Meclisi Üyemiz Sevgili Eren Erdem 500 gündür sürdürmüş olduğu hak,hukuk mücadelesini kazanarak yeniden aramızda olması bizlere mutluluk ve umut vermiştir. Aramızdan hiç ayrılmadın ama yeniden aramıza hoş geldin yol arkadaşımız Eren Erdem diyerek sözlerine başlayan Bayram Çelik şu ifadelerle devam etti.

Değerli yol arkadaşlarım sevgili misafirler basınımızın değerli temsilcileri İlçe Başkanımız Sinan Akçiçek, çok değerli Bakırköy  Belediye Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu Başkanımızın sevgili Babası Celal Kerimoğlu’nun vefatı nedeni ile aramızda bulunamamaktadır. Dolayısı ile bu toplantıya ben vekalet edeceğim. Öncelikle çok değerli Bakırköy Belediye Başkanımızın sevgili Babası Celal Kerimoğlu’na Allahtan rahmet diler başta Bülent Kerimoğlu Başkanım olmak üzere kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim,mekanı cennet olsun dedi.

Bayram çelik 500 gündür süren hasretin ardından ben sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum sözü vermiş olduğu hak,hukuk mücadelesi sonrası yeniden aramızda bulunan bizlere umut olan Sevgili Vekilim ve Parti Meclis Üyemiz Eren Erdem’e bırakmak istiyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Eren Erdem Demokrasi Mücadelesinde Bedel Ödemesini Bilmeyenler Başarılı Olamaz…

500 gündür sürdürmüş olduğu hak,hukuk mücadelesi sonrası tahliye edilen CHP eski İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi, Gazeteci Eren Erem konuşmasın’da bedel ödemesini bilmeyenler  çıkmış oldukları yolda başarılı olmaları mümkün değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu ve bizlere emanet ettiği CHP’mizin geleneğinde de mu mücadele ruhu vardır. Her CHP’li birey bu ruhun farkındadır gerektiğinde de bu bedeli ödemeye hazırdır dedi.

Çok kıymetli mücadele arkadaşlarım inanın ki başaracağız ve bunu gerek 31 Mart seçimlerin de gerek 24 Haziran seçimlerin de vermiş olduğumuz demokrasi mücadelesi ile gösterdik hep birlikte dedi.Evet arkadaşlar sevgili yol arkadaşlarım iktidara yürüyoruz bunu görenler de bizlere acımasızca saldırıyorlar her türlü hukuksuzluğa başvuruyorlar.

Fakat unuttukları bir şey var bizler her türlü bedeli ödeyerek Demokratik Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının mücadelesinin yetiştirdiği özgür bireyleriz bedel ödemekten de korkmayız dedi.

Ceza evi anılarından ve 500 gündür sürdürdüğü hak,hukuk mücadele sürecinden örnekler veren Eren Erdem sözlerini Birlik ve beraberlik için de hep beraber hedefimize ulaşarak Partimiz CHP iktidara taşıyarak bozulan demokratik ortamı tekrardan inşa edeceğiz,tutuklu kaldığım sürece desteğini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve her kademedeki yönetici arkadaşlarımıza,CHP örgütümüze sonsuz teşekkür ederim diyerek sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir