EMİN ATMACA’dan BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Emin Atmaca, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’e yapılan saldırı hakkında bir açıklama yayınladı.

Emin Atmaca açıklamasında şu ifadelere yer verdi;


BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Değerli Basın Emekçileri, 28 Ocak akşamı CHP Eyüpsultan ilçe başkanı SİNAN AKÇİÇEK in basına yapmış olduğu açıklamada şahsımı hedef gösterip partiye ve örgütümüze yapılmış bir saldırı gibi açıklamada bulunup yalan yanlış beyanda bulunmuştur.

Kavganın şahsi bir durum olup, CHP Kurumsal kimliğiyle alakası kesinlikle yoktur. SİNAN AKÇİÇEK kişisel olarak bana ve aileme adaylık sürecinde olumsuz ve çirkin iftiralarda bulunup beni kamuoyuna farklı anlattığı anlaşılmaktadır. Basına yansıtılan haberlerde CHP’ye saldırı diye yazılması kesinlikle yanlış olup, ben 30 yıllık partili olarak partimi şerefim gibi savunurum.

Benim mücadelem parti içinde demokratik hakkımı kullanarak ilçe Başkanına karşı mücadele olup devam edecektir. Hadisenin partimle alakası olmadığını, meselenin şahsi bir sorun olduğunu tekrar belirtir, partimin yerelde yaşanan bu durumu kısa zamanda çözeceğine inancım tamdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

EMİN ATMACA

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir