Deniz Köken;BU TARZ İŞ MERKEZLERİNİN YAŞAMASI ÖNEM ARZ EDİYOR…

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Seferağa İş Merkezi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Köken, “İlçemizde ve Topçular bölgesinde bulunan küçük iş merkezlerinin yaşaması önem arz ediyor. Büyük sanayinin lokomotifi burasıdır. Yeni dönemde esnafın ve vatandaşımızın dertlerine derman olacağız İnşallah” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Deniz Köken, Topçular Mahallesinde bulunan Seferağa İş Merkezi esnafını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan adayı Deniz Köken’e AK Parti Eyüpsultan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Cihat Biradlı ve Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.

Başkan adayı Deniz Köken, iş merkezinde bulunan tüm atölyeleri dolaşarak esnafın sorunlarını ve görüşlerini dinledi, yeni dönem için fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca Köken, ziyaret sırasında kendisine eşlik eden teşkilat üyeleri ve çevre esnafına simit ısmarlayarak kendi elleriyle ikramda bulundu.

“BU TARZ İŞ MERKEZLERİNİN YAŞAMASI ÖNEM ARZ EDİYOR”

İlçede bulunan küçük iş merkezlerinin önemine değinen Başkan adayı Deniz Köken, “Burası Topçular bölgesinin küçük iş merkezlerinin yoğun olduğu yer. Aslında büyük sanayinin lokomotifi burasıdır. İlçemizde ve Topçular bölgesinde bulunan bu tarz iş merkezlerinin yaşaması önem arz ediyor. Hem istihdam açısından hem de üretimi desteklemek açısından. Üretimin en önemli altyapısını buradaki emekçilerimiz gerçekleştiriyor. O yüzden burayı daha fazla geliştirip daha fazla güçlendirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“ESNAFIN VE VATANDAŞIMIZIN DERTLERİNE DERMAN OLACAĞIZ”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşın kendisine yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirten Başkan adayı Köken, yeni, dönemde halkla daha iç içe olacaklarını dile getirdi.

Köken, konuşmasına şöyle devam etti:

“Esnafımızın karşılaması çok cana yakındı. İşlerinin genel durumuyla ilgili dertlerini dinleyip, istek ve görüşleri konusunda konuştuk. İlerleyen dönemlerde bu tarz ziyaretlerimiz daha da sıklaşacak. Esnafın ve vatandaşımızın dertlerine derman olacağız İnşallah dedi.

Kaynak Medya Haliç

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir