Emel Bilenoğlu; ”Halkla Birlikte Halkça dönüşüm ve çözüm diyoruz.”

Example HTML page

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu; Göktürk Programın da bugün, Kastamonu Cide Kayaardı ve Çevre Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini Ziyaret etti. Dernek Başkanı, Ergin Çelik ile birlikte Günebakan Dernek Başkanı İbrahim Şengül, Alayazı Dernek Başkanı İsmail Uysal, Işıklar Köyü Muhtarı Burhan Gök ve yoğun vatandaş topluluğu karşıladı.

Emel Bilenoğlu’nun bugün Göktürk’teki seçim çalışmalarına, CHP mevcut Meclis Üyesi ve eski Göktürk Belediye Başkanı Mustafa Gül ve CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Şamil Bedir’de eşlik etti.

Emel Bilenoğlu, dernek merkezine gelen vatandaşlara projelerini anlattı. 31 Martta Eyüpsultan’da umudun ve sevginin ışığını yakmak için sizin desteğinizi talep etmek için buradayım diyen Emel Bilenoğlu, “biz yapamayacağımız hiçbir projeyi vaat olarak ortaya atmadık. Biz birileri gibi, değil 5 yılda 25 yılda yapılmayacak hiçbir sanal proje ile sizlerin huzurunuza çıkmadı. Dersimize iyi çalıştık. Neler yapabileceğimizi, neler yapmaya yetkili olduğumuzu çok iyi biliyorum. Göktürk2te yaşayan vatandaşlarımızın, trafik, park, okul ve hastane sorunu varken, biz uçuk olsun insanları kandıralım diye 53 proje ile geliyoruz diye ortaya çıkmadı” şeklinde konuştu.

Emel Bilenoğlu, “ bana soruyorlar, öğretmenlerin maaşı ne olacak diye. Ben Eyüpsultan Belediye Başkan adayım. Beni Milli eğitim Bakanı olarak görenler var. kendilerine şunu söylüyorum. Öğretmelerimizin maaşı konusunda bir sözüm olamaz ama bugün bütün AKP Belediyelerinde çalışanlardan daha fazla üçret alan belediye personelimizin maaşlarını Açlık sınırı olan 2.900TL’nin üzerine çıkarmak için mücadele edeceğim. Bunu nasıl mı yapacağım. Belediye birimleri içinde yapılan gereksiz ve nereye hortumlandığı belli olmayan yolsuzlukların bitirip, oradan gelen artı geliri kendi çalışanımın ekonomisine katacağım.

Bir vatandaş Emel Bilenoğlu’na  “2B’de mağdur edildik. Çözüm üreteceğiz diyerek elimizdekini de almaya çalışıyorlar” sorusuna cevaben “Tapu ve İmar sorunu sadece sizin değil, Eyüpsultan da yaşayan her bir vatandaşımızın ortak sorunudur. Biz çözüm olarak şunu yapacağız ve sizde bizim çözümümüze uyacaksınız diye bir zorlamamız olmayacaktır. Kentsel Dönüşüm, Yerinde Dönüşüm diye siyasette sıkça kullanılan iki terimi de kendi lügatimizden çıkardık. Biz bu iki terim yerin ‘’Halkla Birlikte Halkça dönüşüm ve çözüm diyoruz.’’ Bunun içindir ki gittiğim her yerde ifade ettiğim Kent Konseyi Projemizden size de bahsetmek istiyorum. Oluşturacağımız Kent Konseyinde Dernek Başkanları da olacak. Alınacak her kararda sizlerin de söz hakkı olacak.” dedi.

  Bir Vatandaşın “ sanayi sitesi sorunumuz var. Uzun zamandan beri talep ediyoruz lakin bugüne kadar bizi duyan veya dinleyen çıkmadı” sorusuna Emel Bilenoğlu” bu sadece sizin değil, bu Alibeyköy’de olan Başak Sanayi Sitesindeki esnaflarımızın da talebidir. Bizi 31 Martta Eyüpsultan’da iktidara taşıdığınızda her meslek erbabının kendi işini yapabileceği Sanayi Sitesini kuracağımıza söz veriyorum” oldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir