Emel Bilenoğlu Göktürk Programına CHP Göktürk Mahalle temsilciliğinde düzenlenen kahvaltı etkinliği ile başladı.

Example HTML page

Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu Göktürk Programına CHP Göktürk Mahalle temsilciliğinde düzenlenen kahvaltı etkinliği ile başladı.

Emel Bilenoğlu’nun bugün Göktürk’teki seçim çalışmalarına, CHP mevcut Meclis Üyesi  ve Eski Göktürk Belediye Başkanı Mustafa Gül,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Şamil Bedir’de eşlik etti.

Emel Bilenoğlu’nun ilk durağı Göktürk Merkez Cami Derneği oldu. Dernekteki vatandaşlarla Göktürk’ün sorunları hakkında sohbet eden Emel Bilenoğlu, çözüm önerilerini vatandaşlara anlattı.

Cami Yardımlaşma Derneğinde Emel Bilenoğlu’na vatandaşlar “ Mahallemizde kronik haline gelmiş sorunlarımız var. Okul ihtiyacımız, Otopark ihtiyacı ve Trafik sorunu bunların başında yer almaktadır. 350 öğrencilik mevcut okulda şu an 1100 örenci eğitim görmeye çalışıyor. Taşımalı eğitim sistemi ile eğitim sistemini ortadan kalkmış durumda. Yol kenarlarına yapılan araç parkından dolayı yollar kapanmış durumda. Oto park sorununun elzem olarak çözülmesi gerekir. İç trafik ve dış trafik sebebiyle Göktürk artık yaşanılmaz bir hale geldi” söyleminde bulundular.

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, “ okul ile ilgili söylediğiniz tüm eleştirileri ben yıllardır yapıyorum. Okul ihtiyacımızın yanında asıl sorunumuz eğitim sistemimizin gün geçtikçe geriye gidiyor olmasıdır. Eğitimdeki başarı sıralamamıza baktığımızda ülke olarak 65. Sıraya gerilemiş durumundayız. Yerel Belediye Başkanı olarak sizin taktirinizle seçildiğim taktirde Okul yapılması için yerin tespit edip Milli Eğitim Bakanlığına tahsis etmek benden. Milli Eğitim Bakanlığını bu konuta teşvik etmek için elimizden geleni yapacağıma buradan sizlere söz veriyorum.

Göktürk’de var olan Trafik sorununu çözümü iki aşamalı halledilmek zorunda. Birinci aşama yerel belediye başkanlığının yapacakları, ikinci aşama da anakent belediye başkanlığının yapacağıdır. Eyüpsultan Belediye Başkanlığını aldığımızda projelerimiz arasında da var olan oto park projeleriyle iç trafik sorununu çözeceğiz. Dış trafik olarak adlandırdığımız trafik sorununu çözmek için, İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin de kazanmamız gerekmektedir. O problemin çözümü için bu günde projeyi hazırladık. Camlık caddesinden yapılacak bir alt geçit sistemi ile iç trafiği etkileyen trafiği direk cevre yoluna bağlayacağız. Bunun için sizin de İstanbulda İmamoğlu, Eyüpsultan’da Bilenoğlu demeniz gerekir. Siz bize o yetkiyi verdiğini taktirde bu ve benzeri sorunları çözmek kolaydır.” Dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir