Emel Bilenoğlu Kemer Country Sitesi sakinlerini ziyaret etti

Example HTML page

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkanı Emel BİLENOĞLU, İstanbul’u esir alan kara yenik düşmedi ve seçim çalışmalarını sürdürdü.

Emel Bilenoğlu’nun bugün Göktürk’teki seçim çalışmalarına, CHP mevcut Meclis Üyesi ve eski Göktürk Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Şamil Bedir’de eşlik etti.

Göktürk Mahalle temsilciliğinde düzenlenen kahvaltı etkinliği ile programına başlayan Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayının bu günkü programlarından biride’’ Kemer Country Sitesi’’ ziyaretiydi.

Site lokalinde kalabalık bir şekilde karşılanan Emel Bilenoğlu’na ilgi yoğundu. İstanbul’da CHP’nin tek kadın adayı olmasının yarattığı olumlu etki, Kemer Country Sitesi sakinleri tarafından da hissedildi.

Site sakinler Emel Bilenoğlu’na trafik, otopark, okul yetersizliği hakkında taleplerini dillendirdiler. Vatandaşlardan biri “ Göktürk deresinin durumu içler acısı. İçinde katledilmiş hayvan leşlerinden, pisliğe kadar her şey mevcut. Derenin üstünün kapatılmasını talep ediyorum” dedi.

Başka bir site sakini, “ Göktürk’te Esbaş tarafından gasp edile alan ile ilgili bir çözümünüz olacak mı” diye sordu.

Başkan bir site sakini, “golf sahasının satışı söz konusu, yeşile karşın inanılmaz bir düşmanlık mevcut. Bütün bunların çözümünü sizden bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu Kemer Country Sitesi sakinlerinin talep ve sorularına” bizim belediyecilik anlayışımız da olmazsa olmazımız ”Kent Konseyleridir.” Kent Konseylerin kurduğumuzda mahallerdeki sorunlarının tespiti ve çözümü daha hızlı olacaktır. Bizim Belediyecilik anlayışımızda ben böyle uygun gördüm ve yaptım sizde buna uyun demek yoktur. Onun içindir ki Kent Konseyleri modern yaşamın ve uzlaşma kültürünü yeşertmenin tek formülüdür.

Gelelim sorduğunuz sorulara ve taleplere,” Göktürk’teki derenin üstünü kapatmak işin kolaycılığına kaçmak olur, Ben derelerin özgürce akmasından yanayım”. Derelerin ıslahını yapacağız. Ve o derelerin yanında yürümekte oturup bir çay içmekte mümkün olacaktır.

İç trafik sorununu çözmek için oto park yapmak zorundayız. Söz konusu Esbaş’ın gasp ettiği boş alan bunun için en uygun yerdir. Orada Avrupa da olduğu gibi araçların asansör sistemi ile park edilecek modern bir oto park yapacağız. bu projelerimiz içinde mevcuttur.

Golf sahasının satılması ve kuzeye gelen bir kısımda yeniden yapacağı söylemi doğaya olmak üzere insanlığa ihanet olur. Kuzey dedikleri bölge elimizde kalan tek ormanlık alandır. Bunu söylemek veya yapmak bir yana düşünmek dahi günahtır. Her tarafı inşaat alanına çevirenlerin öncelikle kendi çocuklarından af dilemelidirler. Çocuklara bırakılacak bir Eyüpsultan bir İstanbul ve de bir Türkiye bırakmalıyız. Rami’den başlayıp, Göktürk’e kadar bütün spor sahalarının satmak, almak ve üstüne gökdelen yapmak istiyorlar. Bunlar sanki betonla doğmuşlar” seklinde cevap verdi.  

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir