Cumhuriyet sevdalısı isimsiz kahramanlar ; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100’üncü yılında Eyüpsultan’lı çocukların yüzünü güldürecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Cumhuriyet sevdalısı isimsiz kahramanlar ; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100’üncü yılında Eyüpsultan’lı çocukların yüzünü güldürecek

Eyüpsultan’lı isimsiz kahramanlar ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evlere kapanan çocukların yüzlerini bir nebze olsun güldürmek için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında hazırladıkları oyuncakları dağıtmak üzere Eyüpsultan ilçesinin 28 Mahallesine ulaştırdı. Eyüpsultanlı genç gönüllülerden oluşan ekipler bu oyuncakları evlere çocuklara dağıtarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacaklar.

İsimsiz Kahramanlardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Ulusal Egemenlik ve  Çocuk bayramımız  100. yaşında , Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Savaş ve kurtuluş mücadelesi  yıllarında yetim kalan ve  savaştan en çok etkilen çocuklara ve Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, Millî Bayramımız olan 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir. Yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir. Ülkemiz  ve  dünyamız  yine zor  günlerden geçmekte  ve çocuklarımız  en çok etkilenen kesimlerdendir.

Bu perspektif ile  İsimsiz Kahramanların destekleri ile temin edilen 900 Adet oyuncak , Eyüpsultanlı çocuklara dağıtılmak üzere 28 mahallemize  gönderildi , bu süreçte evden çıkamayan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek , koronavirüs  ortamından uzaklaştırmak , hem de Çocuk Bayramının 100. yılında  önemini  tekrardan hatırlatmak istedik.

Bu çalışma da  katkı ve desteklerini sunan tüm kahramanlarımıza  teşekkür ediyoruz.

#EyüpsultanlıİsimsizKahramanlar

#birliktebaşaracağız #23nisan

#23NisanUlusalEgemenlikveCocukBayramı

#23Nisan100Yasında

#23NisanKutluOlsun

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir