CHP’li Zülfü Çakar ; Sayın Deniz Köken, ”İlim Yayma Cemiyeti neye dayanarak yaptı bu inşaatı?”

CHP’ Zülfü Çakar ; Sayın Köken, ”İlim Yayma Cemiyeti neye dayanarak yaptı bu inşaatı?”

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Zülfü Çakar Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 seçim 2 toplantı dönemi Eylül ayı 1 Bileşiminde İlim Yayma Cemiyeti’ Eyüpsultan Belediyesinden 25 yıllığına Bedelsiz olarak kiralamış olduğu yerde büyük çaplı tadilat inşaatı başlatması hakkında  Temmuz ayı meclis toplantısında vermiş olduğu soru önergesine Başkan Deniz Köken’in cevabına ilişkin bir konuşma yaptı.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zülfü ÇAKAR’ın Vermiş olduğu yazılı soru önergesi;

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in CHP Belediye Meclis Üyesi Zülfü Çakar’ın önergesine vermiş olduğu cevabı;

CHP Meclis Üyesi  Zülfü ÇAKAR’ın  8 Temuz 2020 Eyüpsultan Belediye Meclisi bileşiminde Eski Eyüpsultan Belediye Binasını bedelsiz olarak 25 Yıllığına  Eyüpsultan Belediyesinden kiralamak yoluyla kullandığı yerde büyük çapta tadilat ve İnşaat işleri başlatması hakkında  vermiş olduğu soru önergesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köke’nin cevabına ilişkin ZÜLFÜ ÇAKAR 6 Eylül 2020 Eyüpsultan Belediye meclisi 1’inci bileşiminde yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi.

Çok değerli meclis üyeleri ve değerli bürokratlarımız,basınımızın değerli temsilcileri, bizleri sosyal medyadan takip eden saygıdeğer Eyüpsultanlı hemşerilerim.

Şimdi düşünün ev sahibi evini kiraya vermiş  kiracı çerçeve asmak için bir çivi çakacağı zaman ev sahibinden izin alırken , Eyüpsultan Belediyesi eski binasını 25 yıllığına bedelsiz kiralamak yöntemiyle kullanan ’’ İlim Yayma Cemiyeti’’ Eyüpsultan Belediyesinden izin almamış olmasını büyük hayretle yadırgıyorum ve bunun yorumunu siz değerli Meclis Üyelerine ve Eyüpsultan Kamuoyuna bırakıyorum dedi.

Zülfü Çakar sözlerinin devamın da ; Bunu sizlere de sormak istiyorum vicdanlarınıza bırakıyorum.

Acaba 25 Yıllığına bedelsiz olarak Eyüpsultan Belediyesi tarafından tahsis edilen bu yerin gerçek sahibi olarak mı görüyor İlim Yayma Cemiyeti Kendisini de böylesine büyük çapta bir tadilat ve inşaat işine girişebiliyor. Kaldı ki kendi yeri bile olsa bunun için Eyüpsultan Belediyesinden izin alması gerektiği halde izin almadan nasıl yapabiliyor.

Bunun ne mantığı ne de bir izahı var dedi. Konunun yorumunu Eyüpsultan halkına ve kamuoyuna bırakıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir