CHP’li Zülfü Çakar; Karadolap ve Esentepe Mahallelerinin ‘’Pazar Yeri Talebini’’ Meclise taşıdı

Example HTML page

CHP’li Zülfü Çakar; Karadolap ve Esentepe Mahallelerinin ‘’Pazar Yeri Talebini’’ ikinci kez Meclise taşıdı

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 3’üncü toplantı dönemi Ekim ayı 1’inci bileşimi Meclis Başkan Vekili Mehmet er başkanlığında Eyüpsultan Belediyesi yerleşkesinde bulunan meclis salonunda gerçekleşti.

Daha önce de Eyüpsultan Belediye Meclisine Karadolap ve Esentepe Mahallesi sakinlerin pazaryeri talebi konusunda önerge veren Zülfü Çakar Mahalle Muhtarlarının da istemleri doğrultusunda önergesini yenileyerek tekrar gündeme getirdi. Çakar aynı zaman da Sağlık Ocağı bulunmayan Alibeyköy Merkez Mahalle’ye sağlık ocağı yapılması hakkında da yazılı önerge verdi.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

Zülfü Çakar sözlü önergesinde şu ifadelere yer verdi;

TC EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

Eyüpsultan İlçe sınırları içerisinde bulunan Karadolap Mahallesi coğrafi açıdan  yokuşlu olan bir alana sahiptir. Mahallenin alt kısmında olan vatandaşlarımız pazara gidiş ve gelişlerinde mağduriyet yaşamaktadırlar. Mahalle halkımızın Dilek Sokakta Pazar yeri talebi vardı.

Buraya yapılan Pazar yeri aynı zamanda Esentepe Mahallesinde aynı sorunu yaşayan halkımız alt kısım da total benzinliğin karşısında ikamet eden vatandaşlarımız açısından rahatlama sağlayacağını verdiğimiz önergede belirtmiştik.

Bu konu ile alakalı olarak Karadolap Mahalle Muhtarımız Filiz Kayatu ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Deniz Köken ile bir görüşme gerçekleştirmiştik konunun incelenmesi talimatı vermiş idi.

Dilek sokaktaki talep edilen Pazar yeri ile alakalı son durum hakkında tarafımıza yazılı veya sözlü bilgi verilmesini konunun ivedilikle neticeye bağlanmasını arz ve talep ederim dedi.

                 Zülfü Çakar

                        CHP

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zülfü Çakar’ın ‘’ALİBEYKÖY SAĞLIK OCAĞI ‘’Yazılı Önergesi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir