CHP’li Başkanlar ;Saraydan Önce Genel merkezde

Example HTML page

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları, genel merkezde buluştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine, 30 büyükşehir belediye başkanı bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda toplandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün yaptığı açıklamada, 30 büyükşehir belediye başkanını Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na davet etmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da CHP’li başkanların davete katılacaklarını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanlığı’nda bugün yapılacak toplantıda AKP, CHP ve MHP’li başkanlar bir araya geldi. Erdoğan, böylelikle, yerel seçimlerin ardından bu toplantıyla ilk kez 30 büyükşehir belediye başkanıyla bir araya gelmiş oldu.

‘Koşa koşa gideceğiz’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davete katılacağını bildirmiş ve Erdoğan’a teşekkür etmişti. Davete katılıp katılmayacağı sorulan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, “Tabii ki gideceğiz. Koşa koşa gideceğiz” açıklamasını yapmıştı.

CHP’li başkanlar önce Genel Merkez’de

CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının ise, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na gitmeden önce CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldiği öğrenildi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir toplantı yapacağı belirtilen belediye başkanlarının, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmeyecekleri ise netlik kazanmadı.

Toplantıda, davete ilişkin görüş alışverişinde bulunulacağı belirtildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir