CHP’li Ali Haydar İşkar: Karadolap Mahallesi Asmalı Cadde ve Fulya sokağının trafo sorununu meclis gündemine taşıdı

Example HTML page

CHP’li Ali Haydar İşkar: Karadolap Mahallesi Asmalı Cadde ve Fulya sokağının trafo sorununu meclis gündemine taşıdı

Eyüpsultan Belediyesi 8’inci seçim 4’üncü toplantı dönemi Ekim ayı 1’inci bileşimi Eyüpsultan Belediye Meclisi Başkan Vekili Mehmet Er Başkanlığında Eyüpsultan Belediye Meclisi salonunda yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü Ekim ayı 1’inci bileşiminde Sözlü önergeler bölümünde söz alan CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu sözcüsü Ali Haydar işkar Vatandaşlardan gelen talep üzerine, Karadolap Mahallesi Asmalı Cadde ve Fulya sokağının trafo ve Alibeyköy Merkez Taksi Durağı sorununu yazılı önerge ile meclis gündemine taşıdı.

İşkar; Yazılı önergesinde şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyesi Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler, Basınımızın Değerli Temsilcileri…

Bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen çok kıymetli Eyüpsultanlılar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlar Ekim ayı Meclis oturumlarımızda alacağımız kararların hayırlar getirmesini dilerim.

‘’TÜRKİYE CUMHURİYETİ EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA’’

Konu Alibeyköy Karadolap Mahallesi Asmalı Cadde ve Fulya Sokak’ın trafo sorunu hakkında:

Eyüpsultan İlçemizin Karadolap Mahallesi dönüşümle beraber yeni yapılar büyük siteler şeklinde yapılmaktadır. Bu yapılar yapıldıktan sonra trafo ihtiyacı doğmaktadır. Mevcut imar planında trafolar ile ilgili sıkıntılar olduğunu görmekteyiz. Talepler doğrultusun da Meclis kararı ile trafo yerleri belirlenmektedir.

Teknik ve donatı olarak vazgeçilmez olan trafo seçimine ilişkin kanunun tüm yönleri ile ele alınması sorunların tespiti ve çözümlerinin oluşturulması gerekmektedir.

Karadolap Mahallesi Asmalı Cadde ve Fulya Sokak (750 ada 17 parsel) alana vatandaşların talebi doğrultusunda trafo ihtiyacı bulunmaktadır.

Gerekli çalışmalar yapılarak gereğinin yapılmasını arz ve talep ederin dedi.

‘’ALİBEYKÖY MERKEZ MAHALLE TAKSİ DURAĞI’’

‘’TÜRKİYE CUMHURİYETİ EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA’’

Konu: Alibeyköy Merkez Taksi durağı hakkında;

Eyüpsultan İlçemizin Alibeyköy Merkez Mahallesinde eski Haliç Hospital önünde bulunan ‘’Taksi Durağının’’ kullanıma elverişiz ve kötü bir görünüm vermektedir.

Alibeyköy Merkez Mahallemizde bulunan bu taksi durağının vatandaşa daha iyi hizmet edebilmesi için modernize edilmesini arz ve talep ederiz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir