CHP’li Ünsal Aykutoğlu Alibeyköy Osmanlı park içindeki inşaatın tabelası yok; İhale edildi mi, kim tarafından yapılıyor?

CHP’li Ünsal Aykutoğlu Alibeyköy Osmanlı park içindeki inşaatın tabelası yok, ihale edildi mi, kim yapıyor, yaklaşık maliyeti nedir, keşif bedeli nedir?

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim, 4’üncü toplantı dönemi Ekim ayı 1’inci bileşimi Başkanvekili Mehmet Er başkanlığın da Eyüpsultan Belediye Meclis salonun da gerçekleştirildi

Gündem maddelerinin görüşüldüğü Eyüpsultan Belediye Meclisi Ekim ayı 1’inci bileşiminde Sözlü önergeler bölümünde söz alan CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ünsal Aykutoğlu Eyüpsultan, Alibeyköy Osmanlı parkta devam eden inşaatın tabelası yok, ihale edildi mi, kim yapıyor, yaklaşık maliyeti nedir, keşif bedeli nedir?  Diye sordu.

Aykutoğlu Sözlü Önergesin de şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyesi Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler, Basınımızın Değerli Temsilcileri…

Bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen çok kıymetli Eyüpsultanlılar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlar Ekim ayı Meclis oturumlarımızda alacağımız kararların hayırlar getirmesini dilerim.

Aşağıaki soru önergelerimin  Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yazılı ve sözlü cevaplanması üzerine Başkanlık Makamına havalesini saygılarımla arz ederim.

‘’TÜRKİYE CUMHURİYETİ EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA’’

Konu: Alibeyköy Osmanlı Parkı İnşaatı

Alibeyköy Osmanlı Parkı’nı dolaştığımızda bir inşai faaliyetin devam ettiğini, fakat inşaat ile ilgili herhangi bir tabela olmadığını görmekteyiz.

Vatandaşlardan aldığımız talep ve sorular aşağıdaki gibidir.

1-      Alibeyköy Osmanlı Parkındaki inşaatın yaklaşık maliyeti nedir?

2-      İnşaatın ihalesi yapıldı mı?

3-      İhaleye kaç firma girdi?

4-      Hangi firma aldı?

5-      Toplam bedeli nedir?

6-      Keşif bedeli ne kadar?

Soru önergemin  Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından yazılı ve sözlü cevaplanmasını arz ederim.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir