CHP’li Adem Eser: Sorunların çözümü için bende varım

Example HTML page

Eyüpsultan Silahtar ve Sakarya mahallelerinin sevilen, güler yüzlü Eser Kuaför işletmesinin sahibi Adem Eser CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeliğine Aday, Adaylığı başvurusunu yaptı.

Gazetemiz Haber Etkin’e açıklamada bulunan: Adem Eser 43 yıldır havasını soluduğum suyunu içtiğim bu toprakların sorunlarını da çözümünü de biliyorum. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hep birlikte çok çalışacağız partimiz CHP’nin bayrağını Eyüpsultan semalarına çekerek yerelde iktidar olacağız.

‘’Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında demokrasiyi yerelden başlatıp liyakatli kadrolarımızla Halkçı Sosyal Belediyecilik örneğini icra edeceğiz’’. Daha sonrada bu anlayışımızı yurt geneline yayacağız.

‘’İnanıyorum bi biz kazanacağız’’ İstanbul da, Eyüpsultan da ve Silahtarağa da Her şey çok güzel olacak.

CHP’nin zaferi için yola çıktım, bu yolu El ele, Kol Kola, ve omuz omuza hep birlikte yürüyeceğiz. Sorunların çözümü için bende varım dedi.

ADEM ESER KİMDİR?

Aslen Amasyalı olup Eyüpsultan- İstanbul da 1980 yılında dünyaya gelen  Eser yaklaşık 20 yıllıdır Şilahtarağa ve Sakarya mahallesinin kesiştiği Karadeniz Caddesi Üzerinde ikamet etmekte. Eser ilk ve ortaokul eğitimini Şilahtarağa İlk ve Orta okulunda okudu. 1988 yılında Çırak olarak kuaförlük mesleğine başlayan Adem Eser mesleği ile ilgili eğitimde aldı. 12 yıldır kuaför olarak çalıştı ve 2001 yılında kendi işletmesini Eser Kuaför’ü açtı. 21 yıldır da esnaf olarak kendi işletmesinde kuaförlük mesleğini icra ediyor.

Adem eser sosyal sorumluluk projesi üzerine kurucusu olduğu Silahtarağa Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeliği, semtin amatör takımlarından Esenayspor kulübünün üyesi olarak da faaliyetlerini sürdürüyor.

Adem Eser’nin hayat arkadaşı da aynı mesleği yapmakta olup Silahtarağa Mahallesinde Eser Kadın Kuaför işletmesi görevini yürütüyor.

Siyasete CHP’ye üye olarak başlayan Adem Eser Mahalle temsilciliği, İlçe kongre delegeliği görevinde bulundu.

Adem Eser Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir