CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın ‘Sen Varsan Biz Varız’ kampanyasının saha çalışmaları başladı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın ‘Sen Varsan Biz Varız’ adlı kampanyasının saha çalışmaları gerçekleştirilen dijital lansman ile başladı. İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “16 milyonluk İstanbul’da her kapının zilini çalacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yapay gündemlerle, suni gündemlerle değil halkın gündemiyle yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, ” Çok güzel bir etkinlik. Başarı böyle gelecek” değerlendirmesini yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın ‘Sen Varsan Biz Varız’ adlı kampanyasının saha çalışmaları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, parti yöneticileri ve kampanya sürecinde yer alacak saha ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen dijital lansman ile başladı.

16 Ekim’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaraoğlu’nun bilgilendirme ve ilk eğitim toplantısını gerçekleştirdiği ancak pandemi koşulları nedeniyle saha çalışmaları ertelenmek zorunda kalan kampanya, dijital ortamda düzenlenen lansman ile hayata geçti.

Kampanyanın saha çalışmaları, lansmanın hemen ardından bir kadın ve bir erkekten oluşan 6780 saha sorumlusunun katılımıyla İstanbul’un 961 mahallesinde 3390 noktada eş zamanlı olarak başlatıldı. Genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi üyeleri, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katılımıyla yaklaşık 7 bin kişiden oluşan bir ekibin saha çalışmalarında aktif olarak görev alacağı bildirildi.

“HALKIN GÜNDEMİYLE YOLA ÇIKIYORUZ”

Kemal Kılıçdaroğlu, “yol arkadaşlarım” dediği saha çalışmasına katılan gençlere teşekkür ederek yapılan görevin çok değerli olduğunun altını çizdi.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Bizim çabamız daha güzel bir Türkiye çabası. Daha huzurlu bir Türkiye çabası. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye çabası. Her evde huzurun, bereketin, her evde sevginin, Türkiye’de sevginin olması çabası. Yapay gündemlerle, suni gündemlerle değil halkın gündemiyle yola çıkıyoruz. Halkın sorunlarıyla doğrudan doğruya ilgileniyoruz. Sorunuyla ilgilenirken o sorunu nasıl çözeceğimizi de bir anlamda onlara aktarıyoruz ve anlatıyoruz. Karşılıklı güvenin oluşmasını istiyoruz.”

Gün geçtikte siyaset kurumuna duyulan güvenin azaldığını dile getiren Kılıçdaroğlu, CHP olarak halkla aralarında samimi, sıcak bir iletişim kurulmasını istediklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, İl Başkanlığının yaptığı çalışmanın çok değerli olduğunu ifade ederek bu çalışmanın raporlaştırılarak bir örneğinin de genel merkeze gönderilmesi istedi.

chp-istanbul-il-baskanligi-nin-sen-varsan-biz-variz-kampanyasinin-saha-calismalari-basladi-829693-1.

“BAŞARI BÖYLE GELECEK”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Biz işimizi yapacağız, iş üreteceğiz İstanbul’da.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, “Arkadaşlarımız da CHP’nin, sizlerin Türkiye ile ilgili gündemini ev ev anlatıp sizlerin selamını iletecekler. Çok güzel bir etkinlik. Hem Canan Başkanımıza hem de bütün ilçe başkanlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başarı böyle gelecek” değerlendirmesini yaptı.

chp-istanbul-il-baskanligi-nin-sen-varsan-biz-variz-kampanyasinin-saha-calismalari-basladi-829691-1.

“İSTANBUL’DA HER KAPININ ZİLİNİ ÇALACAĞIZ”

Canan Kaftancıoğlu, kampanya süreciyle alakalı bilgilendirme yaparak, ‘’Bugün ilk günümüz olduğu için parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız da 39 ilçemizde farklı noktalarda bu saha çalışmalarına eşlik ediyorlar. Ben de bugün Esenyurt ilçesi Örnek Mahallesi’nde saha çalışma ekibinden arkadaşlar ile birlikteyim. Sen Varsan Biz Varız kampanyamız ile birlikte 3390 noktada bir kadın bir erkekten oluşan saha çalışma arkadaşlarımız günde ortalama 14-17 eve giderek İstanbul genelinde toplamda ortalama 47000 haneyi ziyaret edecekler. Üyelerimizle ve vatandaşlarımızla temas kurup İBB’nin çalışmaları, ilçe belediyelerinin çalışmaları ve vatandaşlarının derdinin ne olduğuna dair sohbetlerini yaptıktan sonra İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni anlatacaklar. Sonrasında da ikinci ve üçüncü etap çalışmalarımızı da planladıktan sonra ekranda gördüğünüz ve göremediğiniz yüzlerce arkadaşımız ile birlikte biz 16 milyonluk İstanbul’da her kapının zilini çalacağız’’ ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, saha çalışmalarının pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirileceğini söyleyerek, ‘’Pandemi gerçekliğinde bütün saha ekiplerimiz sadece maske ile değil; aynı zamanda siperlik de takarak 2 kişilik ekipler halinde çalışmalarını yürütecekler. Bu çalışmalarda raporlama çok önemli. Biz günlük ziyaretlerden çıkan sonuçların akşam bizlere ulaşabileceği bir yazılım sistemi oluşturduk. Her gün bu raporları alacağız ve derleyip proje sonunda Genel Merkezimize sunacağız. Bu projeye emek veren, katkı sunan ve ter akıtan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün İstanbul’u adım adım gezmeye başlayacağız. Bunun heyecanını hissediyorum’’ dedi.

chp-istanbul-il-baskanligi-nin-sen-varsan-biz-variz-kampanyasinin-saha-calismalari-basladi-829692-1.
Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir