CHP ile İttifak çalışmaları devam eden, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Basınla buluştu

2019 Yerel seçimlerin de CHP ile İBB de ittifak yapan İyi Parti yerel seçimler öncesi Eyüpsultan da nabız yokluyor.

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adil Yıldım ve yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanlığın da düzenlemiş oldukları kahvaltılı toplantıda basınla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Adil yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri yerel basın temsilcilerini büyük bir misafir severlikle karşıladı. Basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Adil Yıldırım yapmış olduğu açılış konuşmasın da şu ifadelere yer verdi.

Yerel basınımızın değerli temsilcileri davetimi kırmayarak düzenlemiş olduğumuz toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür eder 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününüzü canı gönülden kutlarım dedi.

Adil Yıldırım sözlerinin devamın da ;

Yerel basınımızın değerli temsilcileri önümüz de sizlerin de bildiği gibi 2019 Mart yerel seçimlerine gidiyoruz. Partimiz yerel seçimlere İBB de CHP ile yapmış olduğu ittifak gereği CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleme kararı almıştır. Genel merkezimizin İlçeler özelindeki ittifak görüşmeleri ise henüz sonuçlanmamıştır. Halen devam etmektedir.

Genel Merkezimizin görüşmelerinin sonucuna göre hareket edeceğiz. Eyüpsultan Belediye Başkanı Adaylığı için iki arkadaşımızın görev talebi vardır. Şu an için isim açıklamıyoruz.

CHP ile yapmış olduğumuz ittifak nedeni ile teşkilatımız da hiç bir rahatsızlık yok teşkilatımız büyük bir memnuniyetle karşılamıştır dedi.

Adil Yıldım Basınbasın temsilcilerinin soruları üzerine Eyüpsultanda aday göterecekmisiniz’e Millet ittifakının zarar göreceği hiç bir davranış için de olmayacağız Genel Başkanımız Meral Akşener’in ve genel merkezimizin kararları doğrultusun da hareket edeceğiz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir