CHP Eyüp'te Ferzan Özer Farkı

ferzann ferzan

 

EYÜP-Yerel seçimlere aylar kala ısınmaya başlayan siyaset arenasında özelikle CHP tarafından yaşanan hareketlilik 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin zorlayacağının ip uçlarını veriyor.

 

Şuana kadar yapılan çalışmalara göre 2014 Mart ayındaki seçimler için en hazırlıklı parti olarak CHP ön plana çıkıyor. CHP ‘de yaşanan hareketlik il ve ilçe örgütlerine de yansımış durumda İstanbul genelinde birçok ilçede yaşanan hareketlilik CHP’nin bu seçimde İstanbul büyükşehir belediyesi olmak üzere birçok  ilçede belediye başkanlıklarının kazanacağının yorumları yapılıyor. Tüm bunlar yaşanırken Eyüp ilçesinde ’de uzun süredir var olan hareketlilik aday adayı olma aşamasında adeta doruğa çıktı. CHP Eyüp’te 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için aday adayı olacak isimlerde netleşmeye başladı. CHP Eyüp’te 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olan ilk isimlerin başında ’da Ferzan Özer yer alıyor. Eyüplü köklü bir aileye mensup olan Özer iki dönemdir CHP Bakırköy belediye meclis üyeliği görevini başarıyla sürdürüyor.

Örnek meclis üyeliğinden belediye başkan aday adaylığına

Deneyimli siyasetçi Ferzan Özer uzun süredir belediye meclis üyeliği yaptığı Bakırköy’de örnek meclis üyesi olarak bir çok başarılı çalışmaya imza atmasıyla tanınıyor.2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP Eyüp’ten belediye başkan aday adayı olan Ferzan Özer’in çocukluğunun geçtiği büyüdüğü ve köklerinin bulunduğu Eyüp gibi mukaddes ilçeye ahde vefa borcunu ödemeye yönelik bir çalışma olduğu kaydedildi.

Yıllar önce verdiği bir röportajda ’da söylediği gibi, “Siyaset sahası kaygan bir zemin hizmet ve başarı hemen ödüllendirilmez belediye meclis üyeliğine seçilmemi yardımlaşma ve sevgi kültürüne bağlıyorum siyasetten menfaat beklentimiz asla olmadı. Küçüklerimize sevgi ile büyüklerimize de saygı ile yaklaştık. Ticaret hayatında ilişkilerimizi maddiyat üzerine kurmadık” demişti bu minvalden uzun süredir Bakırköy’de yerel parlamenterlik yapan Özer’in Eyüp gibi gelişmesini tamamlamış ve gelişmekte olan bir ilçe belediye başkanı olmasının Eyüp için çok büyük şans olduğun altı çizildi.

Özer’in Sosyal yönleri ile siyasi duruşu paralel CHP Eyüp’ten belediye başkan aday adayı olan Ferzan Özer görev aldığı sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarıyla göz dolduruyor. Gerek başkan, gerekse yönetim kurulu üyesi olarak içinde bulunduğu bir çok vakıf ve dernek’te halka iç içe bir çok sosyal sorumluluk projesi geliştiren başarılı işadamı Ferzan Özer, halka yakın olmanın halkın sorunlarını çözmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ediyor. Yapılan yardımlarında gizli tutulması gerektiği belirten Özer, özelikle ramazan ayı dolayısıyla artan yardım çalışmalarının reklam malzemesi olarak kullanılmasının çok yanlış olduğunu bunların Allah katında ve toplum tarafından hoşnut karşılanmadığını altını çiziyor.

FERZAN ÖZER KİMDİR?

14 Şubat 1962’de İstanbul Yeniköy’de doğdu. Eyüp Nişanca İlkokulu’nda başladığı eğitimini Bakırköy’de tamamladı.

Halen sahibi ve yöneticisi olduğu işletmeler Türk Ticaret hayatının köklü firmalarındandır. 110 yıllık firmanın üretim tesisi, perakende satış mağazaları, soğuk hava depoları firigofirik taşıyıcılarla faaliyetini sürdürmektedir. Eyüp Köklü ailelerinden biri olan Özer ailesinin, bir ferdi olan Ferzan Özer, İstanbul Sakatatçılar Odası, İstanbul Ticaret Odası, Bakırköy İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyesi, Bakırköyler Derneği 2. Başkanı, kısa adı “BAKSEV” olan Bakırköy Sağlık Eğitim Vakfı Mütevelli heyeti kurucu üyesidir.Ayrıca çok köklü siyasi geçmişe sahip bir aileden gelen Ferzan Özer, ilçe başkanlıkları ve ilçe sekreterliği görevleri ardından CHP’nin Bakırköy ve İst. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Marmara Belediyeler Birliği Meclis üyesi, Daimi Encümen ve imar komisyonu başkan vekilidir. Bu görevlerini halen sürdürmektedir.Zeynep Hanım ile evli olup avukat olan bir kız,Lise 3. sınıfta okuyan bir erkek evlat sahibidir.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir