CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı, Çırçır Mahalle Örgütü dayanışma kahvaltısında buluştu…

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı, Çırçır Mahalle Örgütü dayanışma kahvaltısında buluştu…

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Çırçır Mahalle temsilciliği çalışmaları kapsamında düzenlediği Birlik Dayanışma ve Güçlenme kahvaltısında buluştu. Yeni üyelere rozet takıldığı etkinliğe ilgi oldukça büyüktü.

CHP Çırçır Mahallesi Kahvaltı Etkinliğine İlçe Yöneticileri, Mahalle Birim Başkanları ve Yöneticilerinin yanın sıra CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Geçmiş dönem Parti Meclis Üyesi Dursun Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Önceki dönem İlçe Başkanları Safi Karayalçın, Haydar Parlak, Nedim Atçakan ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Memet Sevim, Güler Işıkcevahir, Özgür Birgün, Ahmet Gürbüz, CHP Eyüpsultan Belediye Mecli Üyesi ve Grup Başkanvekili Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Gurup Sözcüsü Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Kağıthane ve İBB Meclis Üyesi Orhan Çakır, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Sema Balcı, Binali Ögül, Veli Güngör, Filiz Gökçe, Ramazan Güven, Mustafa Tüysüz, 2019 CHP Eyüpsultan İlçesi Belediye Başkanı adayı Emel Bilenoğlu, ADD Eyüp Şube Başkanı Yıldıray Eser, Mahalle Muhtarları STK Başkanları ve Yöneticileri, çok sayıda Çırçır mahalle üyesi katıldı.

Çırçır Mahalle Birim Başkanı Gürsel Kaya ve Yardımcısı Sultan Altuncevahir’in Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte organize ettiği kahvaltı etkinliğinin coşkulu geçmesi yapılan çalışmaların başarısının da bir göstergesi oldu. CHP İstanbul İl başkanlığını başlatmış olduğu ‘’Öbek Örgütlenmesi Çalışmasında’’ CHP Eyüpsultan İlçesinde 29 Mahalle arasında Yeşilpınar Mahallesinin ardından ikinci olmalarının tesadüf olmadığının da bir göstergesi oldu.  

Kahvaltı Etkinliğinde selamlama konuşması yapan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş konuşmasında Yeşilpınar Mahallemizin ardından başarılı bir çalışma ile  başlatmış olduğumuz Öbek Örgütlenmesi Çalışmasını tamamlayarak ikinci Mahallemiz olan Çırçır Mahalle Birim Başkanımız Gürsel Kaya nezninde  tüm yol arkadaşlarımızı  yoldaşlarımı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum ifadesinde bulundu.

Sarıtaş CHP’ye yeni üye olarak CHP ailesine katılanlara rozetlerini takarak hoş geldiniz dedi.

Çırçır Mahallesi Kahvaltı Etkinliğinde CHP’si Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Murat Demir’de bir konuşma yaparak örgütsel çalışmalar hakkında bilgi verdi.

CHP Çırçır Mahallesi Temsilciliği kahvaltı etkinliğinin mimarlarından Birim Başkanı Gürsel Kayada bir selamlama konuşması yaptı.

Gürsel Kaya Yapmış olduğu Konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Milletvekillerim, il Başkan yardımcılarım, ilçe başkanım, ilçe Başkanlarım, Muhtarlarım, ilçe yöneticilerim, Meclis üyelerim, Kadın Kolu Başkanım ve yönetimi, Gençlik Kolu Başkanım ve yönetimi, Mahalle birim Başkanlarım, STK yöneticilerim, ‘’Kuruluşun ve Kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarım’’

Sizleri, barışın, kardeşliğin ve sevginin egemen olacağı bir dünya özlemi ile selamlıyorum, Hoş geldiniz.

Yoldaşlarım huzurlarınızda, yirmi beş yıl aradan sonra 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinin zaferini bizlere yaşatan cesur yürek saygıdeğer sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, İl Başkanım sayın Canan Kaftancıoğlu’na ve Büyükşehir Belediye Başkanım sn Ekrem İmamoğlu’na Selam olsun.

Sürece katkı sunan tüm yoldaşlarıma, bize destek veren diğer partilerin tüm emekçilerine selam olsun.
 Bizler Çırçır Mahalle örgütü olarak, bütün çalışmalarda partimizin ilkelerine bağlı olarak, 9 martta startını verdiğimiz 80 günlük devri alem öbek çalışmasını 4 ekimde uzun ve zorlu bir çalışmanın sürecinden sonra 10869 hanenin kapılarını tek tek çalarak, komşularımızı ziyaret ederek bitirdik.

Öbek çalışmalarında bizlere katkı veren tüm örgüt arkadaşlarımıza verdikleri emekten ötürü teşekkür ediyorum.


Yoldaşlarım, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı mahallemizin sevilen ve saygın esnafı Berkant Abimizin aramızdan ayrılışı bizi derinden üzdü. Bir ahtı vardı,  partimizin iktidarında, kendi sokağında kutlamalar ve halaylar çekmekti. Maalesef olmadı, ışıklar içinde uyu Berkant Abi.

Sevgili eşi Serap hanım, evladı kadar sevdiği ezgi ve kızı aramızda. Partimizin rozetini ve üyelik kartını taktim etmek üzere sayın millet vekilimizi ve ilçe başkanımızı davet ediyorum.

 Bu etkinlikte emek veren mahalle yürütme kurulu arkadaşlarım, Sultan Altuncevahir, Yeter Özkaya, Sevilay Karahan, Haydar Akçiçek, Öztürk Kızıl, Yıldıray Eser, Ali Alaş ve Cansın Kılıç’ı davet ediyorum. Şuanda abisinin vefatından dolayı aramızda  olmayan Nezahat Gül’e başsağlığı dileklerimi iletiyorum.


Birlik olma zamanıdır, her geçen gün umudu büyüterek ve omuz omuza vererek aydınlık günler yakındır ,Dostlar, yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine bu hasret bizim.
Biz Kazanacağız, Biz Kazanacağız, Biz Kazanacağız; dedi.

‘’KAHVALTI ETKİNLİĞİNDE SİNAN ÖZKAYA EŞLİĞİNDE TÜRKÜ SÖYLENDİ’’

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir