CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından Anneler Günü Mesajı

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü ÇAKAR 10 Mayıs Anneler günü dolayısı ile, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup’u adına kutlama mesajı yayınladı

Zülfü ÇAKAR yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Çok kıymetli halkımız saygı değer Annelerimiz,

Annelerin yaşadığı sorunların çözülmesi, kadın haklarının gelişmesi kadın, erkek, yaşlı, genç tüm vatandaşlarımızın hayatını geliştirecek, daha adil, daha özgür, daha demokratik bir Türkiye’nin yolunu açacaktır.

Kadınların işsizlik oranı hala erkeklerden çok daha yüksek, okuma yazma bilmeyen kadın sayısı hala bu kadar yüksek ve okullaşamayan kız çocuğu sayısı hala bu kadar yüksekse, kadına bakış açısı ve kadının kimliği konusunda halen sorunlarımız varsa, bu sorunlara öncelikle eğilmeliyiz. Asıl sorumluluğumuz budur!


Bu duygu ve temennilerimle, sevgi ve özverinin simgesi, en değerli varlığımız Annelerimizin, koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde evinden, yavrularından uzak canla başla çalışan, çocuklarını iki aydır göremeyen, onlara sarılıp öpemeyen sağlık çalışanı annelerin, kahraman şehitlerimizin sadece anneler gününü değil her günü yüreklerindeki acı ile yaşayan annelerinin ve yüreği evlat sevgisiyle dolu tüm kadınlarımızın Anneler Gününü içtenlikle kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum dedi.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup’u

Zülfü Çakar, Mustafa Tüysüz, Gülsüm Polat, Ali Haydar İşkar, Filiz Gökçe, Zafer Döner, Sema Balcı, Ünsal Aykutoğlu, Emine Çelik, Binali Özgül, Nilgün Esentepe, Ramazan Güven, İlker Çomak, Veli Güngör

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir