CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz’ün, Mart ayı gündemine ilişkin yapmış olduğu meclis konuşması

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz’ün Mart ayı gündemine ilişkin yapmış olduğu meclis konuşması

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz CHP Grup’u adına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sayın Başkan değerli Meclis üyesi arkadaşlarım sevgili misafirler sosyal medya hesaplarından bizleri izleyen Eyüpsultan halkı ve basınımızın değerli temsilcileri hepinizi saygı ve sevgilerimle CHP Grubu adına selamlıyorum. Meclisimizin Mart ayı 1’inci oturumunun hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz’ün 8’inci Seçim 3’üncü toplantı dönemi 2021 yılı Mart ayı 1’inci bileşiminde gündeme ilişkin yapmış olduğu meclis konuşmasında; Torosların İnce Memedi değerli edebiyatçı yazar Yaşar Kemal’i saygıyla özlemle anıyoruz.  Yine Türkiye devrimci hareketinin önderlerinden Deniz Gezmiş 74 yaşında iyi ki doğdun Deniz doğum günün kutlu olsun dedi.

Mustafa Tüysüz konuşmasının devamında gecen ay Gara da verdiğimiz 16 şehidimize ve tüm şehitlerimize, ayrıca pandemi sürecinde hayatını kaybeden yaklaşık 30 bin vatandaşımıza, meclisimizde arkadaşlarımızın ve hepimizin kaybettiği tüm yakınlarımıza Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun.

Pandemiyle sıkışan hayatlarımıza kısıtlanan özgürlüğümüze yaşadığımız zor zamanlara dayanamaz olduk. İnşallah normalleşmeye biran önce geçeriz bu illet virüsten kurtuluruz dedi.

Mustafa Tüysüz konuşmasına şu sözlerle devam etti; Değerli Eyüpsultan Halkı bu gün buradan sizlerin vicdanlarına sesleniyoruz. İki yıldır Eyüpsultanın gündemine ilişkin bizlere sunulan gündeme dair eleştirilerimizi yaptık katkımızı sunmaya çalıştık. Bizler Meclis üyeleri olarak birer kamu görevi yapıyoruz. Bu görevimiz belli bir süre içinde bitiyor ama siyasi hayatımız ömür boyu sürüyor. Buraları bizlere özel tahsis edilmiş alanlar değildir, görev süremiz bittiğinde buralardan gittiğimizde siyasi kimliklerimiz devam ediyor. Yaklaşık 30 yıldır siyasi partilerin içinde bulunan birisi olarak siyasi partilerin içinde önemli tartışmaları, önemli eleştirileri hep gördük yaşadık, ama ne yazık ki geldiğimiz noktada ağır eleştiriler oluyor. Sosyal medya üzerinden her gün dövülüp sövülüyoruz. Ve bize burada bize yerelde kalalım yerelde eleştirelim diye. Ama ne yazık ki ülkenin geldiği nokta yerelde kalınacak gibi değil. Dolayısıyla Gara da 16 şehit veriyoruz, 16 şehit için yapılan operasyona gidildiğinde Çarşamba günü müjdelenecek bir durum olduğu söyleniyor. Sonrasın da yapılan bir operasyonun başarısızlığıyla baş başa kalıyoruz. Değerli arkadaşlar operasyon yapıldı sonucunda Çarşamba günü müjde verilecek şey neydi onu beklerken 16 şehit oldu bu operasyonla ilgili kimin sorumluluğu var ne şekilde sorumluluk alınacak zaten bu paylaşıldı. Bununla birlikte bizi eleştiriyorsunuz ya HDP- PKK , CHP iş birliği diyorsunuz ya, kim PKK İle işbirliği yapıyorsa Allah onun belasını versin kim FETÖ ile işbirliği yapıyorsa Allah onun da belasını versin dedi. Çözüm süreçlerinde Dolmabahçe gösterilerini, rahibin gönderilmesini, kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı çıkarıp TRT de konuşturulması daha neler gözümüzün önünde cereyan etti bir dönüp aynaya bakmanızı tavsiye ediyoruz dedi.

Mustafa Tüysüz Sözlerini; Mart ayı önemli bir ay geçmişte ecdadımızın Çanakkale zaferi var 18 Mart 1915 Çanakkale zaferinin yıldönümü Çanakkale geçilmez diyen ecdadımıza ve bu toprakları bize vatan bırakan vatan topraklarını kanlarıyla sulandıran ve zafere taşıyan ecdadımıza Allahtan rahmet diliyorum.

İstiklal Marşımızı kabulü Allah inşallah bu vatana yeniden istiklal marşı yazdırmaz Mehmet Akif Ersoy’un şükranla anıyorum ruhu şat mekanı cennet olsun.

Torosların İnce Memet’i değerli edebiyatçı, yazar Yaşar Kemal’i saygıyla özlemle anıyoruz. 

Yine Türkiye devrimci hareketinin önderlerinden Deniz Gezmiş 74 yaşında iyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun Deniz diyerek sözlerini noktaladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir