CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup yönetimin de görev değişimi

Example HTML page

Pandemi dolayısıyla ara verilen Eyüpsultan Belediye Meclisi faaliyetleri 6 Temmuz 2020 itibariyle yeniden çalışmalarına başladı.

Normalleşmenin akabinde yapılan CHP Eyüpsultan Grup yönetimi seçimlerinde CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz Grup Başkan Vekilliğine seçilirken CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis üyesi Ali Haydar İşkar Grup sözcülüğüne getirildi.

Yapılan seçimlerde ALİ Haydar İşkar ve Mustafa Tüysüz yarıştı. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın tarafsız kalarak oy kullanmadığı seçimlerde iki adayında eşit oy alması nedeniyle kura çekimi sonucu ile Mustafa Tüysüz Grup Başkan Vekili oldu.Grup sözcülüğüne ise Ali Haydar İşkar getirildi.

”Ne Olmuştu”

Yapılan Seçimler de Grup Başkan Vekili Adaylığından Çekilen Zülfü Çakar aday olmaz iken kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

31 Mart 2019 seçimlerinden sonra üstlenmiş olduğum Eyüpsultan CHP Meclis grup Başkan vekilliği görevini elimden geldiği kadar partime ve Vatandaşlarımıza hizmet edebilme çabasıyla başarılı olarak yerine getirdiğimi düşünüyorum İlçe Başkanımız ve 14 Meclis üyesi ile belirleyeceğimiz Meclis grup Başkan vekili seçiminin bazı kişilerce maksadından uzaklaştırılması ve konuya dışarıdan müdahalelerin olması üzerine Partimin ilçemin ve Meclis grubu arkadaşlarımın birlik ve bütünlüğünün zarar görmemesi için kendi isteğimle aday olmayacağımı bildiriyorum yeni seçilecek Arkadaşıma başarılar dilerken Meclis üyesi olarak aynı düşünceyle hizmet etmeye devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın ifadelerin de bulundu.

Saygılarımla
Zülfü Çakar
CHP Eyüpsultan Meclis üyesi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir