CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Kemal Kılıçdaroğlu’na Mustafa Keseri’n hakret içeren sözlerini pretesto etti

CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Kemal Kılıçdaroğlu’na Mustafa Keseri’n hakret içeren sözlerini pretesto etti

CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu’na ağır hakeret içeren sözlerinden dolayı CHP Eyüp ilçe örgütü Eyüp İlçesi Göktürk Mahallesi İstanbul cadesi No:28/9 Gökmahal çarsısında işlettiği ev yemekleri ve canlı müzik işletmesinin önüne siyah çelenk koyup pretesto etti.
Pretesto gösterisine çok sayıda vatandaş da katıldı.

Basın bildirisini CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek okudu

Öncelikle Arfin operasyonunda Şehit olan 52 askerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.
Sanat için,toplum için sanatlarını icra eden,güce tapmayan,gücünü halktan alan,sanatçı duyarlılığı gereği şov kampanyalarına alet olmayan,reklamsız bir şekilde askerimizin yanın da olan, geçimini alınteri ile ürettiği sanattan kazanan gerçek sanatçılarımızın önün de saygıyla eğiliyor hepsine buradan selam ve saygılarımızı sunuyoruz.

Yıllardır sanat camiasın da tartışılan bir soru vardır:

Sanat için mi sanat;toplum için mi sanat ?

Kesin bir cevap olmamakla birlikte iki gurup da sanatın ve halkın nezdin de kabul görür.

Bu iki gurubun dışın da yeni gurup türedi:

Saray için sözde sanat yapan ve kral sofrasında soytarılık yapanlar.

Malumunuz üzerine Hatay’da sanatçılar buluşması adı altında askere moral vermeye gittiğini düşünen,kendini sanatçı diye adlandıran,52 Şehidimizin olduğu acı tabloya rağmen davulla klarnetle AKP Genel Başkanına şirin gözükmek adına saray için sanat yapan bir güruhu biliyoruz.
İstanbul da özel uçak kiralandı,isimler belirlendi,belirlenen isimler vip’de uçağa bindi,devlet parası ile tutulan özel uçakla Hatay’a uçtular.Hatay’da 5 yıldızlı otele yerleştiler.En iyi restorantlarda yemeklerini yediler ve akşam sov vakti geldiğin de kameraların önün de yerlerini aldılar. Bunun adına da askere askere moral dediler. Aslın da siyasi bir sovun küçük figüranları olmaktan öteye geçemediler. Askere moral olarak götürdüklerinin için de uyuşturucu satıcılığından hüküm giymiş torbacı Deniz Seki,kumar masalarından kalkmayan,ürettiğini düşündüğü sanattını rulet masalarına yatıran kumarbaz Yavuz Bingöl,Kadına el kaldıran,kadına kurşun sıkan,yeri geldiğin de megri megri,işine geldiğin de yaylalar yaylalar diyen,üçüncü sınıf mafya babası İbrahim Tatlıses,Raf ömrü ve kulanım tarihi geçmiş,ürettiğiyle var olamayı beceremeyen,yalakalıkla damadına ihale almanın peşinde olan Hülya Koçyiğit ve diğerleri.

Sizin orada bulunmanızın nedenleri askere moral değil.

Bitmiş tükenmiş rezil durumdasınız,Şanlı Ordumuz üzerinden temizleme çabanız dışında başka bir şey değildir.
Bu vatan toprağı için bir an bile tereddüt etmeden canını feda eden vatan evlatlarının tek bir amacı ve hedefi vardı:


Ülkenin Bağımsızlığı ve istiklali!.

Sizlerin amacı ise çocuklarınızın istikbal ve ikbal çabasıdır.

İşte bu yüzden bir siyasi sova figüran olarak katılmayı kabul ettiniz.

Bundan sonraki siyasi şovlarda görünmenizde aykırı bir durum söz konusu değildir.

Gelelim Karaktersiz Mustafa Kesere!

Atalarımızın güzel bir sözü vardır: Konuşmasını bilmiyorsan konuş,bilmiyorsan geç bir kenara otur,seni adam sansınlar.Sen konuşmayı tercih ettin ve nasıl çapsız olduğunu keşfetmiş olduk.

Bak çapsız Mustafa Keser şehit evinde türkü söylenmez.

Şehit evinde mendil sallanmaz.

Şehit evin de davul çalınmaz.

Şehit evinde yetim çocuklar,gözü yaşlı eşler,evlat acısının hiçbir zaman yüreğinde dinmeyeceği Analar Babalar vardır. Kastettiğin şey ağıt ise her şehit Anasının yüreğindeki ağıdın senin gibiçapsız,karaktersiz,beşinci sınıf bir pavyon sesçisinin ağzından çıkıyor olması ayrıca bir zuldür. Senin gibi pavyon sarkıcısının türkü söyleyeceği yer Adnan Oktar ve kedicikleridir. Onlara şarlatanlık ve soytarılıkta üzerine düşen görevi yapabilirsin.

Bu Ülkenin Kuruluşunu örgütlemiş,Kurtuluşunu sağlamış,Aydınlanma ve moderinleşmesinin Devrimlerine imza atmış,milyonlarca seçmeni olan ve kurucusunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk olduğu CHP’sinin; senin soytarılık yaptığın saraydaki zatın ifadeleriyle devletten aldığı maaş dışın da tek kuruş kazanmamış yani çocuklarının boğazından haram lokma girmemiş lideri ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etmek senin gibi bir karaktersizin haddi ve çapı değildir.

Karaktersiz Mustafa Keser!

Sana bir sözümüz var:

Git bir boy aynası al.

Çapın küçük olduğundan masrafı da az olur.

Adnan Hoca’nın kediciklerinden biri seni bir güzel tımar etsin.

Sonra boy aynasının karşısına geç ve orada gördüğün şurata gönül rahatlığıyla tükürebilirsin.

Beşinci sınıf Pavyon sanatcısı Mustafa Keser!

Hadsiz ve çapsız sözlerin özürü gelinceye dek peşini bırakmayacağız.

Bu gün buradayız,Cumartesi alşam 20.00 da burada olmaya devam edeceğiz. İllede siyaset yapmak istiyorsan ilçe Başkanlığı ve Göktürklü komşuların olarak seni siyasi arenaya davet ediyor, kim kimin suratına tüküreceğini görmeni istiyoruz.
Soytarılık yapan bu zatı şiddetle kınıyor ve kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz!
CHP Eyüp İlçe Başkanı
Sinan Akçiçek

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir