CHP Eyüp Gençlik Kolları Kahvaltıda Buluştu

Toplantıya ilçe gençlik kolları başkanları, eski gençlik kolları başkanları ve yöneticilerinin gençlik kolları üyelerinin yanı sıra CHP İstanbul Milletvekilleri Didem Engin,Onursal Adıgüzel,CHP İl Başkan Yardımcısı Muhterem Aktaş,İstanbul İl Gençlik Örgütü Başkanı Kenan Otlu,Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek,İlçe kadın kolu başkanı Hülya Özdemir ve İstanbul’un çeşitli ilçelerinden yaklaşık 150 kişi katıldı.

CHP Eyüp Gençlik Kolları Kahvaltıda Buluştu (67)

İşadamı Emin Atmaca’ nın sahibi olduğu Emin Mangalbaşındaki kahvaltı organizasyonun da İş adamı Emin Atmaca da katılarak gençlerin yanında olduğunu ifade etti.

Tanışma ve sunumların ardından CHP Eyüp Gençlik örgütü Başkanı Sevtap Attape gençlere yönelik birlik mesajları verdi.

CHP Eyüp Gençlik Kolları Kahvaltıda Buluştu (17)

Sevtap Attepe Konuşmasında şunları söyledi;”Sevgili misafirler , değerli Cumhuriyet Halk Partisi emekçileri hepinizi CHP Eyüp ilçe Gençlik Örgütü adına sevgi saygı ile selamlıyor , hoş geldiniz diyorum Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu zor günlerde davetimize şeref verdiğiniz ve bize yalnız olmadığımızı gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum İktidarını insan ölümleri , kara para , vahşet ve korku imparatorluğu üzerine kuran AKP hegemonyasına direnişimizin bir göstergesi olan bu etkinliğimiz bundan sonra ki bir çok etkinliğimize ışık tutmasını temenni ederim”.diyerek konuşmasına devam eden ilçe Gençlik örgütü başkanı Attepe”Malum memleket iç ve dış mihraklar tarafından baskı ve zulm ile işgal altındadır. Halk bütün demokratik haklarından mahrum ve bağımsızlığı tehdit altındadır. Ve biz bu gün ; Çanakkaleden bu güne Gaziden Geziye tüm alanları temsilen an gelecek berkin an gelecek Ali İsmail Korkmaz olarak güneş güneş , devrim devrim doğacağız. Tüm bu karmaşa ve tatsızlık içerisinde enerjimizi ve inancımızı iyice köreltmeye çalışan bu zihniyete inat, bizleri evlerine sinmiş birer kukla olmaya zorlayan bu bozuk Çarka karşı, bu kahvaltının bizlere bir nefes aldırmasını ve gücümüzü kaybetmeden dimdik davamızın neferi olduğumuzu hissettirmesini temenni ederim”.Diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir